PR CUAET
-
Вп не можуть дати довше ніж дія паспорту. Можуть продовжити на основі скріна паспорта з Дії, але наразі тільки одна людина писала про таке в чаті.
-
А можно им сообщить доход за прошлые года и получить? Т.к. в прошлом году я проигнорировал эти письма.
-
Там выше все написано, этот вопрос задавали много раз, также в чек листе это есть. Только высшую степень образования прикрепляете эволюцию. Все остальное только аттесты и дипломы
-
Подскажите пожалуйста, имеет ли значение кто будет подписывать декларацию менеджер или владелец?
-
2 роки 10 міс
-
Дякую
-
Ні. Потрібно створити інший акаунт - GCKey
-
Будь ласка подивіться у закріплених, там є пост на рахунок того що потрібно зробити після отримання нового ворк перміту на довші дати ніж старий вп.
-
Мировой доход чем то подтверждать нужно?
-
Думаю що можна. В любому випадку коли ви зателефонуєте і надасте данні вони Вам скажуть до яких бенефісів ви eligibility і які можна отримати заднім числом. Будьте готові надати world income не тільки за ті роки що вже в Канаді були а ще й два роки до приїзду в Канаду.
-
Наскільки я розумію Куает це програма по якій видають ворк перміт на 3 роки, а так як у вас була віза не по Куает то вп не дали. У будь якому випадку краще зверніться до міграційного консультанта @OstapBosak
-
Тогда визитор хорошо. Думала если подосток, то лучше уже сразу делать WP-EXT. И учиться и подрабатывать ). У нашего был визитор и мы подали на WP-EXT. Ждали 4 месяца.
-
Друзі, чи є у консульстві у Ванкувері якась камера схову, де можна залишити телефон?
-
Доброго дня , підскажіть хто мав схожу ситуацію. Подавала аплікацію на WP сину 14 років в березні, зараз прийшов запит на біометрію . Він її здавав у грудні минулого року. Як мені підвердити здану раніше біометрію. Мені на WP мою грудневу біометрію зарахували.
-
@OstapBosak
-
Ну так у нас не було доходу в тому році і діти до 6 років дійсно. Чому трохи більше не знаю, може залежить від провінції. Ми в Онтаріо
-
Ці бенефіти не залежать від провінції. Провінційні окремо нараховують (якщо вони є взагалі). У нас Альберта, то невеликі суми приходять раз у квартал, не в місяць. Але це окрема позиція, вони не додаються в Canada child benefits.
-
Вимагається від всіх, але якщо публічна інфа, то там не будуть просити інші фін документи (які потім перераховані нижче)
-
Ну вот хотя бы за уголочек , а не как у девушки выше сделали верёвка и текст закрывает и печать.
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
186337/445068
less than a minute ago