PR CUAET
-
Привіт всім, хто здавав біометрію, скажіть будь ласка скільки часу це займає ? Дякую
-
Можна в Едмонтоні в Консульстві. Але лише канадською дебіт карткою. Кредитки не приймають
-
Не забувайте хто у них босс, і як працюють куми
-
До речі, тільки що говорила з чоловіком. Він каже, що колеги-індійці подаються на AOS, і сказали, що їм Волмарт надасть декларації. Тож пробуйте знайти підхід до своїх ейчарів
-
Ні, ставила до 2027 Подавали 28.02 Одобрили 05.06
-
Привіт,оплатити консульський збір за паспорти можна в самому консульстві при подачі? Цікавить саме Едмонтон
-
Мгм
-
Проблема даже не в индусах и их способностях, а ещё в конкретном бранче
-
@OstapBosak будь ласка, підкажіть як буде хвилинка :)
-
Можливо. Думаю, що це і не індійцям можна вирішити.
-
Щиро дякую
-
Вітаю, можливо хтось подавав по NOC 31301 - RN, в зможе підказати точну вимогу щодо Англійської мови. Тому що ця позиція підпадає під TEER 1, вимога «мінімум 5 з кожного скілу». Але впевнена що для цієї позиції повинен бути вищий рівень.
-
Сейчас я и пытаюсь понять ситуацию, чтобы хуже не сделать
-
А ви можете піти до іншого начальника ?
-
Або де знайти розширені вимоги по окремих NOC. Не можу знайти. Дякую 😊
-
Работа для девушки - Painter. Обучение. Знания Английского на разговорном уровне обязательно ( усердно учу просьба не беспокоить). Наличие канадского водительского удостоверения и личный транспорт. Желание работать. Self-employed. 6-8 часов в день. ЗП обсуждается индивидуально. Писать только в личные сообщения. Калгари
-
Вітаю. Хто купляв Кондо в Едмонтоні, чому так мало бетонних будинків і чи варто на це звертати увагу? Щось в мене не має довіри до деревʼяних будинків на довгу.
-
@Artemxd15 [6750761641] заблоковано. Причина: пропозиція/реклама
-
Another one bites the dust...! Banned Artem. Reason: Неузгоджена пропозиція/реклама
-
Вся інформація на сайті провінції окремі вимоги , там для мед робітників( вказані noc ) і все. Якщо не помиляюсь
12 Jan 2024, 17:45
186420/446203
5 minutes ago