PR CUAET
-
Ну хочуть люди теслу але в 3 рази дешевше... xd
-
diia.gov.ua/services/povtorna-vidacha-svidoctva-pro-narodzhennya
-
Доброго вечора, можливо хтось знає як отримати сертифікат про народження з Канади бо не знаємо де він є в Україні чи де і як його можна замовити ?
-
TR to PR, вона остання в списку якщо не помиляюсь
-
Будемо чекати) добре що номінацію дали швидко
-
Вже прив'язана, але все одно приходить мейл що зміни в кабінеті і одразу заходжу
-
Можете заявку прив'язати в кабінет тоді зможете трекерити
-
Зара читаю що 120-150 днів середній час з паперовими аплікацями
-
В мене не було в спамі але перевіряв кожного дня) також перевіряв щодня портал де подавався і чекав що submitted зміниться на aor, але там і досі нічого не змінилось)
-
Ну 16 днів навряд прийде так швидко))) але так перевіряю кожен день навсякий випадок)
-
Переглядайте просто електронку, бо чудом побачила сповіщення від IRCC, мені кинуло в спам😅
-
Дякую!
-
В гілку AOS... Там є формат даєте це вашому ейч ару або головному і вони вам виписують
-
Добрый вечір! Чи може хтось надіслати приклад employment reference letter 1-шо року. Щоб зрозуміти структуру цього листа. Буду подавати по Opportunity steam. Дякую☺️
-
Подав тільки десь 14 листопада) чекати і чекати ще AOR 🙈
-
То нормально) подавався на початку липня, АОР 17 листопада. Вже здав біометрію 2 дні тому, поки тиша.
-
Скажіть будь ласка яку ви категорію імміграції вибирали для того щоб приєднати справу до кабінету? Дякую.
-
Незнаю чи зарахували ще, тиша поки😏 довго, в нас все довго. В червні подавалися, АOR десь минулого місяця прийшов.
-
Прозоре ціноутворення створюється від попита та пропозиціі на ринку. У вас є попит - вам потрібно знайти еквівалентну для вас пропозицію. Якщо ви таке не знаходите - то, мабуть, у адвокатів на ринку достатню клієнтського попита на їх ціновий рівень пропозиції, яка відображає їх трудовитрати і бажання братися за справу. Тобто ви попадаєте в так звану групу неплатежеспроможного попита. Чому в такому разі адвокати повинні братися дешевше за вашу справу та недоотримати прибуток, коли вони в той же час могли займатися іншою справою та заробити більше? У них же доба не резинова і має 24 години.
-
А вам я так розумію зарахували старий медогляд. Коли ви його здавали і коли подалися на фед етап і отримали АОР? Здав біометрію і чекаю на рішення по медицині
12 Jan 2024, 17:45
18651/466032
less than a minute ago