PR CUAET
-
Если есть первая форма декларации ,то вторая какая тогда? И как называется 😳
-
Їх цікавить тільки той НОк по якому ви подаєтесь, інші взагалі не цікавлять
-
Підкажіть будь ласка, останнім часом хтось забирав готові паспорти в консульстві торонто, хто подавався до прийняття всіх законів?! Як обстановка? Дякую
-
Підкажіть будь ласка, останнім часом хтось забирав готові паспорти в консульстві торонто, хто подавався до прийняття всіх законів?! Як обстановка? Дякую
-
Скріншот помилки пришліть
-
Там тільки проблеми такого типу вирішують якщо подзвонити
-
Ну коли буде, то вкажете
-
Я пока не могу эту секцию открыть .ибо закрыт доступ
-
У секції В Work experience
-
Вы уже указывали его в анкете? Уточните в каком месте будьласка
-
Ви вказуєте його у анкеті, потім вони дивляться на ваші обовʼязки і співставляють
-
А нок они сами находят или работодатель указывает где то
-
Можна, але ви маєте заявку оформити (D160) саме тої країни де хочете проходити інтервʼю.
-
Зазвичай ні, так як ви оформлювали його на свій попередній медогляд і саме на основі його вам і видали новий. Але треба дивитися нотатки в новому воркперміті, чи немає додаткових запитів на новий медекзам.
-
Поки що діє тимчасова міра до жовтня, що ваш медогляд діє 5 років. Але без цієї міри 1 рік
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка якщо хтось знає Ми зловили слот але через Дію мого чоловіка для мене ,бо коли я заходжу з моєї Дії в мене нічого немає Ми приїдемо в консульство вдвох але чи приймуть роботи паспорт мені? Дякую за відповідь)
-
Це залежить від того яке disability. Якщо порушення фізичного та психологічного характеру тоді ви можете оформити DTC старшої за 18 років дитини/дорослого на себе не створюючи окремого акаунту на людину з дісабіліті старшу за 18 років. Але краще проконсультуватися зателефонувавши в CRA для уточнення саме по Вашому кейсу.
-
А если владелец компании где то в США,менеджер считается уполномоченным лицом?
-
Работодатель. Подписывает либо владелец компании, либо уполномоченное письмо с правом подписи (контролер, например)
-
Кто заполняет? Апликант или работодатель
12 Jan 2024, 17:45
186553/439861
8 minutes ago