PR CUAET
-
www.probonoontario.org/hotline/canadian-legal-support-for-ukrainians/
-
В когось були проблеми з eCOPR? В мене обрізані обидва по UCI та імені - системна помилка. Чи модна писати на адресу офісу Монреаль? Дали основний імейл [email protected]
-
После 2025 года страховки нет, мы все будем туристами Нет, я звонил в министерство по поводу нового ВП и продления RAMQ, мне отказали в продлении мед страховки, сказали менять статус или получать ворк пермит закрытый. Они так думают из-за того что спец меры для украинцев закончились в 2025 году.
-
Хтось зміг дозвонитися в Оттаву останнім часом?
-
Так. Якщо він прийде з вами і підтвердить свою особу та передачу слота вам (в Оттаві нам так відповіли)
-
Підкажіть, будь ласка. Офіс компанії тільки в Торонто, але всі працюють віддалено - по GTA кількість людей не досягає 5, але є приблизно 35 працівників по Канаді (більшість із яких мають громадянство Канади). Чи підпадає це під умови OINP Employer Job Offer: Foreign Worker?
-
Почекайте трошки. Схоже, що з’явилося світло в кінці тунелю. Вже заявили Кабміні, що готова постанова про юнаків 18-25, які за кордоном. Постановка їх на облік буде відтерміновано до кінця воєнного стану або допоки не приїдуть додому (за власним рішенням). Тобто у них не будуть вимагати ніяких оновлень данних і військово-облікових документів. Ім видаватимуть паспорти і надаватимуть консульські послуги і звичайному режимі, як було раніше. Залишилось дочекатися і побачити на власні очі ту постанову.
-
@laalittaa Повідомлення перенесено у відповідну гілку
-
@laalittaa Повідомлення перенесено у відповідну гілку
-
Доброго дня. Скільки потрібно буде заплатити за федеральний етап та скільки треба буде мати грошей на банківському рахунку по АОС? Переглядала відео про федеральний етап, та побачила що в одній з декларацій треба буде зазначати суму коштів яка є на рахунку
-
На днях была в консульстве в Эдмонтоне, сыну 17, заказывали паспорт. Ничего кроме стандартных документов не просили, потому что новый закон касается мужчин с 18. Сыну в октябре 18, сказал консул, что почти 100% гарантии, что успеем получить новый паспорт без проблем до его 18-ти летия.
-
Ви маєте не приховувати і можливо освітити будь-які соц допомоги від провінції чи федералів (не 3к кад по КУАЕТ): EI, CCB, якщо провінційні - такі як OTP. Тут вже по провінціям залежить Суть - не приховувати інформацію і завжди дотримуватися того що ви вказували раніше. Напр., якщо ввезли 50к на родину в 2022, а при подачі на GST/ CCB/ OTP вказали що в вас не було позаканадського доходу чи він був менший за 50к і ви, відповідно, подались на соц виплати провінції/федералів для малозабезпечених сімей - в офіцерів постане питання а чи дійсно ви все вказали вірно, а не видозмінити факти заради власної вигоди
-
Ми так робили. Я писала на пошту консульства і питала чи можна так зробити. Мені відповіли, що я повинна поїхати в консульство разом з членом родини, якому я хочу передати свій слот, показати там свій документ, який підтвердить мою особистість і сказати, що я не заперечую, щоб та людина пішла замість мене. Ми так і зробили і проблем ніяких не було. Це було в Торонто
-
В п'ятницю були в Оттаві, забирали паспорт чоловіка, який був замовлений у лютому, тобто до нового закону. Приходиш -даєш паперовий військовий квиток, здаєш ще раз відбиток пальця, забираєш паспорт. Якщо щось не так з військовим квитком, то стаєш на консульський облік, але в нас було все добре. Так забрати можна до 18 червня. З 18 червня маєте принести виписку з ТЦК, але вони одразу кажуть що ніхто не знає коли ви її зможете отримати.