PR CUAET
-
Ми так робили. Я писала на пошту консульства і питала чи можна так зробити. Мені відповіли, що я повинна поїхати в консульство разом з членом родини, якому я хочу передати свій слот, показати там свій документ, який підтвердить мою особистість і сказати, що я не заперечую, щоб та людина пішла замість мене. Ми так і зробили і проблем ніяких не було. Це було в Торонто
-
В п'ятницю були в Оттаві, забирали паспорт чоловіка, який був замовлений у лютому, тобто до нового закону. Приходиш -даєш паперовий військовий квиток, здаєш ще раз відбиток пальця, забираєш паспорт. Якщо щось не так з військовим квитком, то стаєш на консульський облік, але в нас було все добре. Так забрати можна до 18 червня. З 18 червня маєте принести виписку з ТЦК, але вони одразу кажуть що ніхто не знає коли ви її зможете отримати.
-
Стоимость страховки туриста я также узнал. 2500 долларов в год на взрослого. Далеко не все там покрывается как в RAMQ. Есть лимиты по emergency и посещения врачей. Плюс каждый раз надо звонить и получать одобрение на прием.
-
Яка це провінція? І «owp cuaet» немає, це просто owp.
-
Якщо є канадський pr є шанс по u4u заїхати до Америки ?
-
На кожні два роки існування один працівник на номінацію
-
А вы запрашивали это письмо просто на фирменном бланке и с подписью владельца? Этого было достаточно для офицера?
-
Доброго дня. Скажіть будь- ласка, моя дочка (старша 21 року) може податись на воз'єднання сім'ї, коли я отримаю eCOPR, чи обов'язково чекати отримання мною картки? Дякую.
-
Ок, в Квебеці своя реальність, там дійсно може бути всяке. Для Онтаріо таких обмежень нема
-
Ми ще не подавалися ні на які, окрім кліматичних, все вказували
-
Вам надо прочитать сообщения другого модератора на которое я изначально ответил. Квебек
-
Дякую за відповідь!
-
А що робити якщо не приходить за два місяці? Дзвонити їм просто і чекати ?
-
Після копру можна
-
Да, именно по этой причине думаем переехать туда. Там нет таких ограничений
-
Сума боргу фіксується на день купівлі, далі винни цю суму мінус те, що виплатили
-
Ні, не буде. Перегляд поточної вартості житла відбувається тільки у випадку, якщо ви хочете відкрити собі home equity line of credit (HELOC), але сума боргу від цього не зміниться. Ви банку винні тільки позичені у нього гроші, а не те, що ви за них купили
-
Думаю так везде. Qr код давай после 18го
-
Дякую! Заспокоїли..Бо хочем встигнути до закінчення програми, звичайно, тільки податись, але якщо б було чекати 3-4 міс картку, то точно не встигли б.
-
Dhl доставку закажите
12 Jan 2024, 17:45
186613/471257
2 minutes ago