PR CUAET
-
Вам надо прочитать сообщения другого модератора на которое я изначально ответил. Квебек
-
Дякую за відповідь!
-
А що робити якщо не приходить за два місяці? Дзвонити їм просто і чекати ?
-
Після копру можна
-
Да, именно по этой причине думаем переехать туда. Там нет таких ограничений
-
Сума боргу фіксується на день купівлі, далі винни цю суму мінус те, що виплатили
-
Ні, не буде. Перегляд поточної вартості житла відбувається тільки у випадку, якщо ви хочете відкрити собі home equity line of credit (HELOC), але сума боргу від цього не зміниться. Ви банку винні тільки позичені у нього гроші, а не те, що ви за них купили
-
Думаю так везде. Qr код давай после 18го
-
Дякую! Заспокоїли..Бо хочем встигнути до закінчення програми, звичайно, тільки податись, але якщо б було чекати 3-4 міс картку, то точно не встигли б.
-
Dhl доставку закажите
-
Скажіть, де в e-filling portal OINP можна надіслати повідомлення щодо змін у заявці?
-
А де це треба було вказувати? Я на сина з квітня получаю бенефіти дитячі і карбон
-
Дякую велике!
-
а что такое refinancing? Я думал это как раз оно
-
Дякую, просто ще для себе питаю бо ні 400к в рік, ні 3 фул тайм працівників, але 4 роки існування
-
Здравствуйте! Кто-то из мужчин уже забирал паспорт в Оттаве? Как обстоят с этим дела? Мы подавались 16.04., военных документов никаких нет. Раньше говорили, что те кто подался на новый паспорт до 23.04., то проблем забрать готовый паспорт не будет, но по факту как оно есть не знаем. Поделитесь опытом пожалуйста, кто в курсе.
-
Я только подаюсь, но да
-
youtu.be/DRP5jr3BD3g?si=i4ONQupJiEgSqNQF тож збираємо гроші на адвокатів🤔
-
Дякую за інформацію! Можете пояснити як виглядає клопотання у вигляді афідевіта?
-
Такоїт форми немає. Потрібно писати клопотання у вигляді афідевіта, і підписувати його з нотаріусом
12 Jan 2024, 17:45
186623/450231
3 minutes ago