PR CUAET
-
а де знайти список отаких порiвнянь cold as ice, scared as hell, fast as leopard що це за тема взагалi?
-
Вітаю. Чи є можливість чоловіку податись на Open work permit, якщо я заїхав після 31.03.2024 по туристичній візі,яка була отримала ще до CUAET, а в моєї дружини є діючий Open work permit отриманий по CUAET? Буду вдячний за відповідь.
-
Завтра піду, напишу в чат що до чого)
-
Ось тут
-
Ні, онлайн.
-
Так - читала такі новини. Завтра поїде малий в консульство - подивимось що вони скажуть!
-
А якщо я маю справи за кордоном чи впустять мене потім в Канаду з цим паспортом?
-
Так, я маю номер біометрії , її мені дали у сервіс Канада , йому було вже 14 років на цей момент , підскажіть де знайти цю вебформу?
-
Візи не переклеюються, тільки на нові подавати. Робіть новий паспорт тут в Канаді і подавайте на візу з середини це буде швидше
-
Підкажіть будь ласка перекладача щоб перекласти дипломи для AOS
-
Так
-
А ви його рахуєте в свій рік досвіду ?
-
Ну вас сюди впустили перший раз, а ось чи можна подорожувати не впевнена, уточніть краще це питання.
-
Попередній роботодавець зник і не виходить на контакт, Від нього є лише pay stubs. Чи можна подаватись без листа від попереднього роботодавця?
-
Завтра ще рано. Ще не вийшла офіційно постанова і точно немає вказівки зверху для консульства, тому вони поки нічого не віддадуть. Треба почекати
-
Зрозуміло,дякую)
-
Перший після приїзду?
-
Здравствуйте можно к вам записаться на консультацию и сколько это будет стоить?
-
Дякую, тобто, якщо всі інші працівники (умовно 35 людей із яких 25 мають громадянство або ПР) знаходяться в "умовній Альберті", але офіс в Торонто і я в Торонто, то критерій "5 працівників в GTA" роботодавець виконує? Дякую знову
-
12.03, AOR і запит на біометрію прийшов 06.05
12 Jan 2024, 17:45
186669/439187
2 minutes ago