PR CUAET
-
Перепрошую, а портал 1 - це що значить?)
-
@OstapBosak скажіть, будь ласка, чи це не буде проблемою, якщо я зараз подамся, а через тиждень додам додаткові документи з роботи?
-
Величезне спасибі👍
-
Можуть зарахувати і минулу медицину. Як пощастить, у всіх по-різному
-
В среду сдавала в пятницу был результат
-
Добрий день. Я добре розумію, що від роботодавця потрібні тільки три документи : джоб оффер, референс леттер та декларація авторизована ця форма?
-
То мало б підійти замість референсу. У чек листі це і написано, що якщо немає можливості додати референс від минулого роботодавця, то додайте хоча б оффер/контракт
-
А, ну тоді так, думаю можна буде подати. Я думала у вас взагалі немає документу 🫣
-
Так
-
Привіт. Не відкривається у мене декларація можливо хтось знає як ще можна загрузити ? 😬
-
У мене будуть усі документи, але в липні у нас буде розділ компанії і буде новий джоб офер, але посада не змінюється. Тому я і думаю чи чекати до липня чи можна зараз податися з тим, що є, а потім додати нові документи
-
Але там є умови роботи та обов’язки?
-
Від нього є тільки simple letter from current employer
-
А якийсь контракт або оффер є від нього? Бо там треба показати обов’язки, які ви у нього виконували
-
На момент подачі треба мати усі документи. У вас навіть не вийде засабмітити алпікацію, поки ви не додасте усі файли документів
-
Супер, дякую!
-
Так
-
Дякую☺️
-
Дякую
-
Добрий день, а хтось веде статистику, що до вже отриманих PR ? Чи де можна подивитися?
12 Jan 2024, 17:45
Post 186695 of 399191
5 minutes ago