PR CUAET
-
Вимога програми всі освіти. Хоча з практики одного диплому з додатком та jswyrj. (ну і перекладами) переважно достатньо
-
Доброго дня. Чи можу я подати на продовження WP по CUAET на базі того, що тільки зараз отримала закордонний паспорт.
-
Може
-
Складно сказати. Вони мають самі розібратися хто в них це може підписати. Той хто має право підпису від імені корпорації
-
Если речь об этом, то по идее должен прийти запрос на медицину на почту. Пока его нет действует медицина от CUAET.
-
Підкажить будь ласка, мій брат, громадянин Канади, живе в Торонто, я живу в Монреалі (Kвебек) воркпермит. Які є особливості оформлення документів по програмі family reunification?
-
Оригінали теж
-
Якщо в когось є рекомендації хороших репетиторів з англійсбкої - поділіться. Онлайн підходить, час до обіду по Торонтівському часу.
-
Ніяких особливостей, не важливо де саме в Канаді живе родич, а де ви. Так як ви в Квебеці у вас ще буде квебекський сертифікат, але це все автоматично
-
Мы подавали 26 октября
-
Да это.
-
Если вы получили письмо что выше, eligibility passed, подскажите, пожалуйста, каким у вас числом подача апликации.
-
Вітаю, скажуть а документы треба підгружати тільки переклади чи і оригінали теж?дякую
-
Але якщо не достатньо то вони запросять дослати?
-
Я так зрозуміла, що цей сертифікат дуже важко отримати і коштує він 1500 $, ви кажете, що він береться автоматично. Можливо я щось не так зрозуміла. Не можете більш детально розказати що це за сертифікат.
-
Дякую
-
Я поняла. Спасибо
-
Если прийдет запрос на новую медицину, надо будет пересдавать. Если нет, вам засчитали старую.
-
Якщо захочуть - це в їхніх повноваженнях. Хоча на практиці поки не стикався.
-
Я завжди кажу про GTA саме тому, що я в Торонто. Дуже дякую за відповідь
12 Jan 2024, 17:45
186797/404410
8 minutes ago