PR CUAET
-
Тобто уся надія що встигнуть розглянути пр)), чи може є якісь інші варіанти щоб не залишитись без медицини, хто зна скільки часу візьме обробка документів.
-
Доброго дня, для депендента теж треба додавати документи зі школи на провінційному етапі, чи тільки на федеральному? Доки зі школи були втрачені, є тільки диплом з універу, чи буде це причиною відмови?
-
Доброго дня, мені дуже потрібен, але як його передати я не знаю, і чи можливо це)
-
Дякую. Після 80 років не страхують(
-
Дякую, а на федеральному вже можливі проблеми? Чи LOE може допомогти в цьому? Документи були втрачені при переїзді🤦♂️
-
Купляти приватну страховку
-
Якщо дружина має full-time job or job offer то можете податися як супроводжуючий (залежний) іноземного працівника в канаді
-
на провінційному депендатів треба просто вказати - докумиенти від них не потрібні взагалі
-
Друзі, підскажіть як передати слот?
-
І не має ніякої альтернативи?
-
Потім написали, що приїжджати додому не треба. Тепер хочуть ставити на облік прямо у консульствах. І з 17 років треба ставати на облік
-
Иметь документы подтверждающие ваше родство
-
Так виглядає апостиль свідоцтва про народження
-
Так виглядає апостиль довідки про несудимість
-
Дуже дякую)
-
Добрый день. Чи робив тут хтось переклад? Чи все підходило для AOS. Дякую
-
А які ще є можливі важливі варіації в Резерв+? Якщо в розшуку - точно не віддадуть. Якщо на обліку - так само? Бо якщо на обліку і виїхав на законних підставах то це ж означає що все нормально з документами? Що має бути там написано щоб точно отримати паспорт?
-
Кому необхідна допомога в отриманні документів пишіть в особисті
-
Було додаткове розʼяснення на сайті від Квебеку (вибачте шукати не буду) що ми йдемо як і всі інші через федералів і ніяких запитів самостійно не надсилаємо. Їм запит надсилають самі Федерали і Квебек їм напряму відсилає наш сертифікат. І для нас це безкоштовно.
-
Мали б підходити без проблем.
12 Jan 2024, 17:45
186834/453343
3 minutes ago