PR CUAET
-
Скажіть будь ласка чи відомі Вам якісь вимоги до військового документу? У мене він старий, але нема терміну закінчення через те що виключено з військового обліку
-
Мабуть 1 вересня.
-
Бо не стояла галочка в чек листі для previous work experience. Дуже тупо, бо я подавалася суто за канадським досвідом у одного роботодавця
-
Хто робив довідку с Турції??
-
Доброго дня,хтось з чоловіків вже реєструвався і потім подавався на виготовлення паспорта ?
-
Підскажіть. Намаюсь надіслати заявку на сайті Апостіл - повністю заповнюю натискаю зберегти заявку. Викидає в персональний кабінет (пустий) тільки є пункти для створення заявки. Натискаю знову створити пише що маю незавершену заявку. Заповнюю/ зберігаю ті нічого, так по колу. Сайт не призначає номер для заявки. Хто стикався з такою проблемою, порадьте щось, як це виправити
-
@OstapBosak В мене до Вас питання щодо Work Permit Я виїхала з країни, маючи на руках старий wp та в очікуванні нового. Якщо буде готовий новий поки я буду і від'їзді чи автоматично не анулюється старий та чи зможу я його пред'явити при в'їзді або можна показати фото нового? Як вирішити це питання?Дякую
-
Підкажіть будь-ласка чи там також є форма, яку треба заповнити і відсувнувати для загрузки? Дякую! Якщо маєте скиньте будь-ласка 🙏
-
Боже, навіть за таке повертають
-
@OstapBosak Підкажіть будь-ласка чи не буде проблемою, що у мене у reference letter та job offer написані ноки (спеціально попросила)😬
-
Теж цікавить ?