PR CUAET
-
Добрый вечер, а в день рождения ещё имеет смысл подаваться с депендантом, или уже все? на одну из возможных дат подачи ближайших попадает
-
Дійсно дивно...
-
Мабуть 1 вересня.
-
Бо не стояла галочка в чек листі для previous work experience. Дуже тупо, бо я подавалася суто за канадським досвідом у одного роботодавця
-
Такой вопрос, если в дипломе нет точной даты, как вбивать дату начала учебы? (год есть, числа нет)
-
До 21 року включно дитина є вашим депендентом, якщо ця дитина неодружена. І її треба включати Якщо вже дитині 22, то вона вже не депендент
-
Хто робив довідку с Турції??
-
Доброго дня,хтось з чоловіків вже реєструвався і потім подавався на виготовлення паспорта ?
-
Підскажіть. Намаюсь надіслати заявку на сайті Апостіл - повністю заповнюю натискаю зберегти заявку. Викидає в персональний кабінет (пустий) тільки є пункти для створення заявки. Натискаю знову створити пише що маю незавершену заявку. Заповнюю/ зберігаю ті нічого, так по колу. Сайт не призначає номер для заявки. Хто стикався з такою проблемою, порадьте щось, як це виправити
-
@OstapBosak В мене до Вас питання щодо Work Permit Я виїхала з країни, маючи на руках старий wp та в очікуванні нового. Якщо буде готовий новий поки я буду і від'їзді чи автоматично не анулюється старий та чи зможу я його пред'явити при в'їзді або можна показати фото нового? Як вирішити це питання?Дякую
-
Хтось продовжував Alberta Health Card для пенсіонера непрацюючого з новим wp по СUAET? Чи продовжили мед.покриття до кінця дії wp?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, я якось повністю пропустила цей момент, тепер для подачі на ПР треба робити апостиль усіх документів?
-
підкажіть, будь ласка, national identity document це має бути тільки укр паспорт? і чи не буде проблемою, якщо його немає (загубила)?
-
Підкажіть будь-ласка чи там також є форма, яку треба заповнити і відсувнувати для загрузки? Дякую! Якщо маєте скиньте будь-ласка 🙏
-
Боже, навіть за таке повертають
-
Вибачте, не зрозуміла запитання
-
@OstapBosak Підкажіть будь-ласка чи не буде проблемою, що у мене у reference letter та job offer написані ноки (спеціально попросила)😬
-
Теж цікавить ?
-
спросите у них и нам сообщите, если раскажут
-
Питання 3. Якщо мені так і не дадуть відкритий WP, то, на якому статусі і зможу далі перебувати в Канаді? На що мені треба буде податися до закінчення мого WP?
12 Jan 2024, 17:45
186951/408114
2 minutes ago