PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи потрібно зараз робити апостиль українських документів для подачі на ПР, після того як Канада приєдналась до конвенції?
-
Остап, підкажіть будь-ласка, коли заповнювала на фед, то в чек листі поставила галочку в «3. Additional Dependants/Declaration (IMM 0008 DEP)”, бо думала шо то про чоловіка, а виявилось то інше. Чи варто тоді дослати вебформою новий чек лист? Бо бачу шо навіть за таке повертають…
-
Вітаю! в джоб офері має бути написано Duration of employment( тривалість роботи) ,а якщо офер без термінів,як це правильно вказати?дякую
-
Питання 4. Якщо я зможу залишитися в Канаді як студент. Наприклад мене візьмуть кудись вчитися. За скільки мені потрібно буде податися на ту студентську візу? Коли мені треба буде вступати в місцевий ВУЗ? (Мається на увазі щоб продовжувати легально перебувати в Канаді).
-
Підкажіть будь ласка я ж правильно зрозумів? На першій сторінці ім'я головного апліканта, а вже на другій - партнера, вірно?
-
Ця форма тільки для чоловіка і дітей 18+ років.
-
Мені здається у мене була така сама проблема, але я її вирішив перезаливши файли з меншим розміром, тому що один з них був більшого об'єму чим зазначено на сайті
-
Люди, будь-ласка, напишіть: чи достатньо перекладу документів сертифікованим перекладачем в Україні? Чи ще обов'язково завіряти у нотаріуса в Україні? Чи це не працює? Дуже дякую.
-
І ще таке питання, чи потрібно для ПР, щоб у довідці було вказано 2 прізвища, якщо була зміна прізвища?
-
Люди, будь-ласка, напишіть: чи достатньо перекладу документів сертифікованим перекладачем в Україні? Чи ще обов'язково завіряти у нотаріуса в Україні? Чи це не працює? Дуже дякую.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи можу я подати документи у консульство від лиця своєї мами для отримання довідки для неї?
-
Треба буде оновити статус на візітор або студент
-
Для того щоб продовжити ваш ВП на основі того що має чоловік, головна умова наскільки я пам'ятаю це те щоб чоловік був працевлаштований
-
Дякую. Напевно візітор не підходящий статус, бо він нікуди не зараховується. А фрілансери в канаді теж повинні мати робочу візу? А якщо вони працюють на іншу державу і платять податки в Канаді? То ніяк не покращмть ситуацію? ... То мабуть селф емплойд тема 🤔 А на якому статусі селі емплойд?
-
Дата буде до кінця нового WP, до 2027 року
-
Треба їм дзвонити тоді. Вам потрібно було відправити форму rc151/rc66, бо у них немає ваших доходів за попередні роки, позвоните-скажете-отримаєте
-
а якщо вони дозапросили типу щось пруфи про ваш дохід до того к ви приїхали в Канаду, у когось було таке? Тому що саме тому ми GST ще й не отримали
-
Скажіть будь ласка сканкопію оригіналу документу? Чи треба робити копію і щоб нотаріус завірив цю копію згідно оригіналу? ( Питання по документах українською мовою таких як свідоцтво про народження наприклад) Дякую
-
Кто делал справку о несудимости с Молдовы?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, прочитав що self employment який заробляє меньше 30000 в квартал не обов'язково реєструватися на номер HST/GST. Тобто можно просто подати наприкінці року Tax Return з формою про self employment T2125 і все?
12 Jan 2024, 17:45
186975/464636
3 minutes ago