PR CUAET
-
Вітаю! в джоб офері має бути написано Duration of employment( тривалість роботи) ,а якщо офер без термінів,як це правильно вказати?дякую
-
Питання 4. Якщо я зможу залишитися в Канаді як студент. Наприклад мене візьмуть кудись вчитися. За скільки мені потрібно буде податися на ту студентську візу? Коли мені треба буде вступати в місцевий ВУЗ? (Мається на увазі щоб продовжувати легально перебувати в Канаді).
-
Люди, будь-ласка, напишіть: чи достатньо перекладу документів сертифікованим перекладачем в Україні? Чи ще обов'язково завіряти у нотаріуса в Україні? Чи це не працює? Дуже дякую.
-
Люди, будь-ласка, напишіть: чи достатньо перекладу документів сертифікованим перекладачем в Україні? Чи ще обов'язково завіряти у нотаріуса в Україні? Чи це не працює? Дуже дякую.
-
Дякую. Напевно візітор не підходящий статус, бо він нікуди не зараховується. А фрілансери в канаді теж повинні мати робочу візу? А якщо вони працюють на іншу державу і платять податки в Канаді? То ніяк не покращмть ситуацію? ... То мабуть селф емплойд тема 🤔 А на якому статусі селі емплойд?
-
Кто делал справку о несудимости с Молдовы?