PR CUAET
-
Я тільки-но відмінила слот, може з'явитися в системі, перевіряйте. Як раз зайшла написали.
-
Ох 😮
-
Тоже этот интересует. Написано что нужно вписывать только тех, кто старше 18 лет. А если дети младше, не вписывать разве?
-
Підкажіть, будь-ласка, в Едмонтоні зараз дають слоти на виготовлення паспортів?
-
@OstapBosak я знаю що це питання вже ми піднімали, але яка ваша думка… у пункті досвід роботи додавати тільки ту яка є на даний час, чи також писати про всю попередню історію працевлаштування за 30 міс (навіть якщо інші NOC). В різних джерелах по різному радять..Дякую!
-
ось тут написано що за квартал а не за рік www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/gst-hst-businesses/when-register-charge.html
-
в мене є работа фул тайм а ще убер та компьютерні послуги :-)
-
www.alberta.ca/system/files/im-aaip-fee-schedule-effective-april-01-2024.pdf
-
О 6 ранку чи вечора?
-
А на яку дату був слот? Дякую.
-
Не перевантажуйте, будь ласка, чат приватними повідомленнями. Дякую
-
Приблизно 10-15 на одне місце, точно не менше. тому я навіть не уявляю, як балансувати між швидкістю та правильністю заповнення заявки…
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, які документи потрібні для поїздки в Україну з дитиною ( народжений в Канаді, українського громадянства не має, лише канадське)? Можливо хтось мав подібну ситуацію 🙏🏻
-
NeoPlasa....ДИИТ
-
Так вот и я о том же.
-
Потрібна порада бухгалтера). Чи можу я сплачувати своїй мамі коли вона доглядає своїх онуків, які вимоги в таких випадках при подачі декларацій, її та моєї, скільки коштів повернуть.
-
Нет, нужно или закрытый пермит или смену статуса
-
На вівторок, 11.06
-
Привет всем. Кто-то снимал недавно ограничения с Ворк Пермита? Напишите мне пожалуйста
-
Дякую за інформацію
12 Jan 2024, 17:45
187032/440731
3 minutes ago