PR CUAET
-
Так, нам сказали, що можемо зробити інспекцію, але то чисто для себе, ніяк воно не вплине Але зараз такий попит , що і в інших домах беруть без інспекції
-
Так, про інспекцію. Ну тис на 100 дешевший?
-
А, може ви про інспекцію
-
Це точно foreclosure/judical sale?А яка провінція?
-
Дивно, сьогодні дивилися, і він не набагато дешевший…
-
Вас не пустять у будинок на інспекцію. Будинок продається as is і ніякої гарантії. Може ті гроші на які він дешевший цього і не варті. А може варті))
-
Дуже все це важко))
-
Дивно. Ми в Калгарі, Сомерсет. Тут judical sale 1 будинок зараз за 600. Аналогічні десь за 700.
-
Я тут слідкую за нерухомістю в нашому районі. Тут у березні продавався дім за борги, за 500 тис при тому що аналогічний коштував тоді 650+. На фото були очевидними наслідки затоплення. Зараз біля того будинку знову висить знак на продаж. Напевно, вже продають дорожче і про затоплення не розкажуть.хз
-
Провінція Альберта, він дешевший тис на 10 тільки
-
Мав би, бо по умовам має бути не меньше 12 місяців)
-
Так, але ціни ростуть і здається ще будуть рости, але хто зна
-
100%. Влітку завжди так. Ринок ще гарячіший. Всі хотять переїхати до початку учбового року, за відпустки, хз Може варто взимку купувпати.
-
Я не представляю как завтра всех будет колбасить а уж послезавтра утром продажи валерьянки возрастут вразы
-
Маляры😄
-
На хайпі купувати теж не дуже розумно, мені здається. Хоча Ви праві, хто зна як краще.
-
Пфф, мене телепає вже з моменту оголошення. Гірше, ніж селпіп здавала.
-
Підкажіть будь ласка , чи є шанс отримати піар, за цією програмою , якщо сімʼя приїхала в Канаду разом ( діти , чоловік , дружина) , але подаються на піар тільки жінка та діти ( чоловік - ні) . Хоча живе разом (поки)
-
Правильно, правда є уточнення. Наразі продаж з чоловіка майже не можливий - дарування. На рахунок нотаріуса - правда, найкращий варіант- нотаріус в Україні робить Вам чернетку довірки, а Ви тут вже робите її нотаріально + апостіль.
-
Тепер зрозуміло. Дякую за інформацію!!!
12 Jan 2024, 17:45
187147/429201
5 minutes ago