PR CUAET
-
Пфф, мене телепає вже з моменту оголошення. Гірше, ніж селпіп здавала.
-
Підкажіть будь ласка , чи є шанс отримати піар, за цією програмою , якщо сімʼя приїхала в Канаду разом ( діти , чоловік , дружина) , але подаються на піар тільки жінка та діти ( чоловік - ні) . Хоча живе разом (поки)
-
Тепер зрозуміло. Дякую за інформацію!!!
-
Поділіться, будь ласка, досвідом, що ви робили, якщо ваш WES має більше 5 років на момент подачі документів?
-
В мене параноя з приводу майже всіх документів, які маю((( здається, що всюди проблема.
-
Так, раніше так можна було. Ми саме так і робили, спочатку пройшли медогляд, а потім його відшкодували. Акцентую, це якщо в провінції ВС. Щоб відшкодовувати збирайте всі чеки та квитанції, бо без них не відшкодують.
-
Погоджуюсь) я завтра ще раз переписую той сраний джоб офер
-
Цікаво як це все реалізовувати? Тобто не потрібно реєструватися в Резерві , а треба їхати до консульства, ставати на облік і доводити що маєш право на відстрочку? Але які доки треба мати, що для них є основа? Якщо жінка інвалід другої групи , свідотство просрочене, формально наче продовжує діяти, та як це довести? Постанову видали, а де брати інструкцію виконання?
-
@OstapBosak Доброго вечора. Щиро перепрошую за питання. Допоможіть розібратись, будь ласка. Заплуталась з інформацію по Job offer. Яку дату роботодавець повинен вказати на листі? День, коли прийняли на роботу (8 вересня 2022 року)? Або ж день, коли отримала Канадський сертифікат і підняли заробітню плату (22 лютого 2024 року)? Дякую за відповідь.
-
По ціні так і є, для дорослого до 350 вкладетесь. Ми проходили у земляка з Тернополя Віталія Кубацького immigrationexam.ca/
-
Звичайно ! Тим більш, що ми маємо дуже високі шанси приєднатися до другої і третьої серії також )))
-
А через сколько времени Вам вернули заявку?