PR CUAET
-
Добрий вечір , як можна ще скачати форму на цю декларацію , яка додалася в новому цей листі ? Це один документ ? Не можу відкрити , у когось таке було ?
-
Залежить від провінції. А ви в якому класі?
-
Звернутися до лікаря,де проходили і спитати
-
Я взагалі не розумію як усе працює
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка. Читаю, що багатьом дають позитивне рішення по гуманітарній програмі на основі захисту інтересів дитини. Підкажіть, чи це діє, якщо моя донька, 19 років, яка ще доучується у школі? Вона зараз лікується від депресії, дефіцит уваги та гіперактивності. Чи діти то вважається до 18 років?
-
Уточніть будьласка:Освіту тільки головного кандидата чи чоловіка також? А також ворк перміти всієї родини потрібно додавати?
-
Напишу вам в особисті. Можна? Хочу запитати про 13 рік
-
12 закінчила, але ще наступний рік буде доучуватися. Альберта
-
Діти до 21, та як би цю депресію привʼязати до того що їй краще тут , а не дома
-
Хочу подякувати @Margo2145 за швидку та оперативну роботу) Замовили довідку про несудимість,зробили все у зазначеному порядку) Вклалися у всі терміни)))) Рекомендую!
-
Лікар поставила діагноз дефіцит уваги, гіперактивність, тривожність та депресія. Вже 4 місяці приймає ліки. Треба по максимуму мінімізувати стрес і т.д. Вона вже адаптувалися у Канаді, друзів багато. В Україні нікого немає
-
І цю форму можна заповнити від руки і відсканувати ?
-
Пошукайте вище
-
Можна
-
Дякую 🙏🏼
-
А что с celpip, не так страшен чорт, як його малюють?
-
Останні аргументи більш підходять
-
А те кто не получает сертификаты ,но с первого дня устроены ,и выплачивают официально федерал такс по пей стабам,как думаете какую дату им нужно?😳
-
Порекомендуйте переводчиков в БС, спасибо
-
Подскажите, если взять с Дии доводку о несудимости и перевести ее в Британской Колумбии, будет ли это считаться законным документом или нужно на англ перевод еще апостиль?
12 Jan 2024, 17:45
187186/437095
5 minutes ago