PR CUAET
-
Так і є
-
Для Not EE: Processing time 11 months 😵😭🤯😱
-
А спробуйте зараз пробити свій зворотній трекер. Я зараз подивилася і мені показую що available for pickup і дата стоїть коли я їм на мєйл відправила питання. Тільки я не розумію чого воно прийшло не додому в на пошту 😱сьогодні поїду подивлюся.
-
Підкажіть коли подавали податкову декларацію на листку розписано було всі нарахування і дати виплат і child benefit теж, потрібно ще щось подавати їм?
-
Добрий день! Порадьте будь ласка, провіреного консультанта в Едмонтоні, для подачі на pr по програмі воз,єднання сім,ї, дякую.
-
Я спочатку теж так зрозуміла, потім перечитала, навпаки, це підстава, і тепер наче не треба додавати висновок мсек, хоча ми його і раніше не показували
-
Чоловік подавався на виготовлення закордонного паспорту, одночасно, став на тимчасовий консульський облік. Він мав воєнний квиток. Вік чоловіка, за 50 років. Сказали, що вони самі подадуть данні в Україну. Конверт на відправку готового паспорта прийняли. Сказали, що так як він встав на облік, то паспорт буде вислано поштою. Не треба приїзжати , щоб забрати. Сподіваюсь, що все зроблять. Консульство в Оттаві , виїзна сесія. На сайті є перелік документів для постановки на облік. Коштує 27$
-
Так, особливо якщо робота в Едмонтоні чи Калгарі.
-
Також з цим питанням. Зовсім не зрозуміло як нові умови вплинуть саме на нас
-
А які були останні терміни розгляду заявок?