PR CUAET
-
Куда они денутся, конечно пришлют. Мне в пятницу ворк пермит апрувнули до 27 года, уже спокойнее немного
-
Спасибо
-
Нема слів. Ви взагалі на сайт консульства не заходите. Доречі , там навіть є прайс на всі послуги.😁
-
Скажіть будь ласка, хто знає чи може особисто стикався з подібною ситуацією: дитині 16 років, навчається у high school, хоче літом підробити. Пішли в service canada, там сказали що sin видати не можуть. Що треба переробляти study permit на work permit і тоді приходити за sin number. Якщо податися на новий work permit, то про підробіток можна забути, тому що його чекати до пів року і літо вже закінчиться. Але тут в мене знов питання,, якщо переробити той permit що вона зараз має на work permit чи не буде потім проблем у high school. через те що тепер вона має work permit i не має права навчатися ?
-
якщо ви отримали номінацію і відповідно + 600 балів, то на наступній вибірці вас запросять. зазвичай вибірки по Експрес Ентрі 2 рази на місяць. остання наче була 31 травня, тому є шанс, що наступна буде цього тижня або наступного
-
Доброго дня усім. Підскажіть будь-ласка як можна оформити доставку трьох виготовлених закордонних паспорти мені на адрес від консульства з Едмонтона? Тому що коли я хотіла залишити конверт для доставки , вони мені сказали щоб я не залишала конверт а приходила і забирала сама власноруч тоді коли документи будуть готові. По номеру трекера я бачу що паспорти готові та доставлені до установи . Лише ось думаю як це мені їх забрати з двохмісячною дитиною на руках в дорозі . Трохи некомфортно буде . Можливо є якісь другі варіанти забрати ? Дякую
-
Доброго дня усім. Підскажіть будь-ласка як можна оформити доставку трьох виготовлених закордонних паспорти мені на адрес від консульства з Едмонтона? Тому що коли я хотіла залишити конверт для доставки , вони мені сказали щоб я не залишала конверт а приходила і забирала сама власноруч тоді коли документи будуть готові. По номеру трекера я бачу що паспорти готові та доставлені до установи . Лише ось думаю як це мені їх забрати з двохмісячною дитиною на руках в дорозі . Трохи некомфортно буде . Можливо є якісь другі варіанти забрати ? Дякую
-
Ви маєте забрати самостійно, там треба розписатися в отриманні. Мій знайомий залишив зворотній конверт і надіявся що вишлють але там працюють дуже поважні люди і йому нічого не сказали і не вислали. Коли забирав паспорт самостійно конверт віддали.
-