Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 957.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t277562593T Offline
    t277562593T Offline
    Olena Zubkova
    wrote on last edited by
    Нема слів. Ви взагалі на сайт консульства не заходите. Доречі , там навіть є прайс на всі послуги.😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t518183943T Offline
    t518183943T Offline
    Маргарита
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t1398859967T Offline
    t1398859967T Offline
    Nadia
    wrote on last edited by
    Яку програму вибирати в цій формі? Гуманітарна?
    1 Reply Last reply
    0
  • t264894006T Offline
    t264894006T Offline
    Anna Evt
    wrote on last edited by
    В мене мамі та бабусі теж WP до 2027 апрувнули в пʼятницю. Уже трохи спокійніше стало чекати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalia
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, хто знає чи може особисто стикався з подібною ситуацією: дитині 16 років, навчається у high school, хоче літом підробити. Пішли в service canada, там сказали що sin видати не можуть. Що треба переробляти study permit на work permit і тоді приходити за sin number. Якщо податися на новий work permit, то про підробіток можна забути, тому що його чекати до пів року і літо вже закінчиться. Але тут в мене знов питання,, якщо переробити той permit що вона зараз має на work permit чи не буде потім проблем у high school. через те що тепер вона має work permit i не має права навчатися ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Дивіться на сайті в Оттаві. В Торонто про це немає інформації. Можливо цим займається тут в Канаді тільки посольство не консульство. І ціна 26 дол це до 5 робочих днів. Або 52 при оформленні в день звернення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аліна Сторчова
    wrote on last edited by
    якщо ви отримали номінацію і відповідно + 600 балів, то на наступній вибірці вас запросять. зазвичай вибірки по Експрес Ентрі 2 рази на місяць. остання наче була 31 травня, тому є шанс, що наступна буде цього тижня або наступного
    1 Reply Last reply
    0
  • t412003774T Offline
    t412003774T Offline
    hackerman
    wrote on last edited by
    Добрый утро, подскажите пожалуйста кто сталкивался с этим. На rural renewal stream нужно переводить помимо диплома с Универа еще и все школьные атестаты и вытяги к нему? Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t252822393T Offline
    t252822393T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    Нет других вариантов, только всем лично. И ребёнок с 12 лет тоже должен присутствовать, когда забирать паспорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T.M.V.
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім. Підскажіть будь-ласка як можна оформити доставку трьох виготовлених закордонних паспорти мені на адрес від консульства з Едмонтона? Тому що коли я хотіла залишити конверт для доставки  , вони мені сказали щоб я не залишала конверт а приходила і забирала сама власноруч тоді коли документи будуть готові. По номеру трекера я бачу що паспорти готові та доставлені до установи . Лише ось думаю як це мені їх забрати з двохмісячною дитиною на руках в дорозі . Трохи некомфортно буде . Можливо є якісь другі варіанти забрати ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T.M.V.
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім. Підскажіть будь-ласка як можна оформити доставку трьох виготовлених закордонних паспорти мені на адрес від консульства з Едмонтона? Тому що коли я хотіла залишити конверт для доставки , вони мені сказали щоб я не залишала конверт а приходила і забирала сама власноруч тоді коли документи будуть готові. По номеру трекера я бачу що паспорти готові та доставлені до установи . Лише ось думаю як це мені їх забрати з двохмісячною дитиною на руках в дорозі . Трохи некомфортно буде . Можливо є якісь другі варіанти забрати ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t601882305T Offline
    t601882305T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Ребята кто может подсказать как добавить в уже поданную аппликацию на новый WP, новый паспорт? Это возможно вообще?
    1 Reply Last reply
    0
  • t601882305T Offline
    t601882305T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Особисто всiм членам треба iiхати i забирать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kotyash Viktor
    wrote on last edited by
    Ви маєте забрати самостійно, там треба розписатися в отриманні. Мій знайомий залишив зворотній конверт і надіявся що вишлють але там працюють дуже поважні люди і йому нічого не сказали і не вислали. Коли забирав паспорт самостійно конверт віддали.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T.M.V.
    wrote on last edited by
    У мене всі діти до 12 років. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6488303942T Offline
    t6488303942T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка. подавала для сина подовження ворк та отримання стаді. Зараз прийшли два запити на біометрію, окремо по кожному. В кожного свій номер. В Сервіс Канада робити два зиписи, один по номеру стаді, інший по номеру ворк.?
    1 Reply Last reply
    0
  • t775705370T Offline
    t775705370T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    Особисто треба забирати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdanа
    wrote on last edited by
    Кілька днів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    дуже вдячна за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Al S
    wrote on last edited by
    Я подавала собі на паспорт 10 травня, в мене статус дані відправлено на перевірку. В цей четвер подавала дитині в Торонто теж і запитала працівницю консульства про мій паспорт. Вона перевірила в базі і сказала, що дуже дивно , що паспорт ще не готовий, хтось був там зв тій базі з таким же прізвищем, що каже теж подав так як я 10 в Європі і паспорт вже виготовлено. Ще сказала не платіть ДХЛ, бо зараз дип. пошта приходе що півтора місяці, то ДХЛ не вигідно сказала:)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags