PR CUAET
-
можливо
-
Я бы одну запись делала. Предъявила бы оба приглашения и объяснила, но в Сервисе и сами поймут Сдавать 1 раз ребёнок будет.
-
От томy i два запити. Робiть по останньому документу стадi здаеться?
-
ворк був на подовження, а стаді окремо запрашувала,бо він не мав його
-
Один раз здавайте, вона потім всюди підтягнеться
-
Вы подавались до 31 марта?
-
бо прочитала, що якщо робиться новий ворк перміт, то там може не бути запису про школу, а він закінчує 10 клас. Тому як перестархувалася, бо якщо б дали ворк без школи, то як тоді? бо в цьому ворку, що є , внизу запис що він може навчатися в школі.
-
Скажите , биометрия у вас бесплатная ещё?
-
Дякую) ох уж ця AOS😆
-
Вітаю)Скажіть,будь ласка,чи можливо проплатити money order за два тижня до appointment ?
-
Ніхто не знає цього
-
Время ( слот) на приём в сервис берите одно, а распечатанные письма приглашения берите оба и предъявляйте оба. Чтобы биометрию прикрепили в системе к двум пермитам.
-
Можна запитати? А навiщо ви стадi робили? Ваша дитина навчаеться ж у школi?
-
ок. яку саме, стаді чи ворк? чи не має різниці?
-
Думаю ви щось не так прочитали панi, у нас дитина вашого вiку по прильоту в Канаду дали вiзитор потiм подали на WP там нема позначок про школу але слава богу все в порядку дитина вчиться
-
Це якщо ви отримали цей куает 4 лютого або пізніше
-
Строк розгляду збільшився ще більше -вже 26 місяців …
-
Чудово, встигли). Як я розумію можливо було подовжити без працевлаштування, як при першій подачі
-
Може хтось підкаже.Бачіла на просторах інтернету що до кінця июня ще можно продовжити ворк першість на три роки на підставі що маєшь візу CUAET?
-
Чи є можливість отримати новий work permit, якщо тільки прилетіла в Канаду і ще не працюю. Старий отримала 2 роки назад, але мусила повернутись в Україну
12 Jan 2024, 17:45
187404/474652
19 days ago