PR CUAET
-
Чи є можливість отримати новий work permit, якщо тільки прилетіла в Канаду і ще не працюю. Старий отримала 2 роки назад, але мусила повернутись в Україну
-
я особисто в аеропорту попросила ворк ( мали отримати візітор), бо на момент прильоту йому було майже 16 і я розуміла, що він хоче працювати. В цьому ворк внизу запис, що він може навчатися в школі. З цим ворком він отримав СІН та може працювати. Дочка 9 років, отримала візітор, аде і для неї я подала стаді, бо писали, що якщо дитина вилітит з Канади, навіть на відпочинок, то цей візітор анулюється. ТОму я не хотіла ризикувати, і коли була можливість, я зробила запроси на ці документи.
-
Доброго дня, чи подавався хтось на ПР як marine engineer ( chief, second, third, fourth) по ноку 72603?
-
Добрий день. Може, хто знає… Сьогодні мій роботодавець спілкувався з одним імміграційним консультантом і вона сказала, що декларація від роботодавця потрібна лише в разі, якщо подаєшся з ЛМІА. Але щось я такої примітки не бачив на сайті АОС… Гадаю, що вона усім потрібна. Але завтра вже дізнаємось…
-
І були заявки, які просто зберігали?