PR CUAET
-
І як? Миші ще не згризли ОСБ плити? Волога там сніга дощі все ок? Може він якщо старий то з кірпіча, бачила такі старі в Торонто і була в таких
-
Ви окремо подавали?
-
Чи знає хтось, якою мовою треба тут писати своє ім'я, якщо людина колись змінила своє громадянство на українське (наразі лише громадянство України). Писати мовою своєї країни (громадянином якої людина більше не є), чи ж писати українською мовою (які людина знає, але ж мова не рідна)?
-
Там трошки складніше розрахунки. Залежить від % по кредиту, наявності інших асетів. х5 то доволі оптимістично. А потім ще то тоеба потянути в манслі пейментах)
-
О тут теж затримують на роки як в Укр?)) Думала хоч тут щось від білдера куплю бо там лише вторічку.
-
Знайшла таку інформацію. Вона написана в низу під усім текстом про квитки і електронний кабінет . Якщо Зара по суті немає квитка і кабінет не працює то можна ще до 18 числа стаючи на облік подати документи на паспорт. Ну я 12 числа зможу дізнатися. Це в Торонто дивилася на сайті.
-
Наскільки я знаю банк дає максимально = твій дохід × 5. Тобто від цього залежить. Але я не певна, ще сама не маю досввду
-
Це захист від махінацій. Бо так люди могли б брати мільйонні кредити на житло яке коштує набагато менше насправді. Звісно цей захист так собі працює, але отакий механізм. Тому преконстракшен це ризик. Пару сотень в запасі в принципі допоможуть, але ще є момент з затримкою сроків на рік-два. Як праймарі резиденція не найкращий варіант зазвичай.
-
офіс - Humanitarian Migration Toronto
-
Сдавала в субботу в 9. Результаты получила в среду в обед
-
Менять компанию, карьера в этой ситуации уходит на второй план, ибо без ПР ничего не выйдет
-
Усім привіт Підкажіть будь ласка У мене залишився один рік веркперміту І я не встигну вийти на ADR по піару Що далі робити
-
Ваша зп за год * кількість годин по контракту за міс *12 *4. Після 2 років проживання можуть враховуватися понаднормові години. Також коли банк робить преапрув заявки можуть як збільшити суму так і зменшити від цієї формули. Нам зменшили
-
Консультант у вас оптимист. 2 часа это вечность)
-
Так мені на роботі сказали що не дадуть,так що про цю програму мені можна забути
-
Так податок лише в торонто та гта 5т 6т на рік за кондо- будинки. То одразц вішатися
-
Eligibility pass
-
Просто думаю в слух як кажуть
-
Перепитайте у брокера. Ріелтори ж не видають кредити. А ще краще порахуйте свої місячні платежі + кондо фі, комуналку, податок. Там не так весело все стає
-
К сожалению, особенно крупные компании
12 Jan 2024, 17:45
187522/467035
11 minutes ago