PR CUAET
-
Так, ми коли зв'язувалися з рієлтором, перше що він запитав - ви зробили преапрув? Від цієї суми і відштовхувалися при виборі нерухомості
-
Якщо б були ті люди, які заповнили , але не встигли податися 15 лютого… або хтось з хоспіталіті, тоді зрозуміло було б , що сталося з їхніми заповненими анкетами
-
Кондо я не розлядаю бо мені треба мін 3 бедруми а кондо таких мало и невигідно. Якщо брати тх то фріхолд. Без кондо фі. Але податок так, він великий(((
-
Написав у приватні Вам
-
Подивимось
-
Як продовжити open work permit?
-
Судячи з активності, то пішла двіжуха
-
Если паспорт ещё в порядке и Ворк пермит продлят то есть шанс
-
Не подобається мені тут
-
Дякую. Тобто спочатку ніж дивитись житло з ріелтором треба піти до моргідж брокера і взяти преапрув на моргідж в банку, так?
-
Я так не граю (с)
-
Квебек?
-
Ні до кінця року дороблю і поїду з Канади,не вийшло, хоча майже 2 роки відпрацював
-
Треба ще памʼятати, скільки ви зможете платити. За іпотеку 300 тис при 5% внеску платіж буде 2000, чи зможете ви платити це , + кондо фі + страховка + податок?
-
Нет, по тому же ноку
-
Так і знову рік чекати
-
Будинкі більш менж нормальні 3 бд тут десь трошки за мільон, тому 3000 могрі точно не буде навіть якщо великий дп. Комуналка зимою так може бути 500 600
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, моя компанія є non-profit, стверджує менеджер, що вони не повинні надавати такі декларації, @OstapBosak ... Не знаю як довести їм, що це безпечно і не страшно
-
Блін а нікому ця подача не нагадує клоунади під назвою «злови слот у наше консульство»?)) шо за рік такий, я не можу 🤪🤯
-
Ну на будинок платіж буде 3000 і комуналка 500-600:(
12 Jan 2024, 17:45
187552/466923
less than a minute ago