PR CUAET
-
Звісно, в тому і питання, якщо є можливість платити більше 3 тис за іпотеку, то звісно ок , так і брати
-
3000 то і на 1 бедрумне кондо наврядчи буде)
-
Це схоже на зловити місце для біометрії у Львові?)
-
Звісно арендувати вигідніше, тим паче якщо в нього аренда 10 річної давнини) хоча 10 років тому розклад був зовсім іншим. Ну і залежить від вашого горизонту планування. В межах 5 років орендувати вигідніше. В межах 10+ покупка має сенс
-
Не дуже велика різниця . Меседж не про суми, а про те, що їх треба співставляти зі своїм доходом і рівнем життя, який людина хоче підтримати
-
Ребята не кидайтесь тапками, плиз, бо реально нет здоровья читать ветку милитари. Если отвечаешь почему не служил, перевод военника с кафедрой и отметкой не служил, плюс loe о том же, достаточно? Или надо еще качнуть саму форму, заполнить и в кучу?
-
В мене є такі знайомі, але вони купили десь 4 роки тому в гта, навіть не маючи подвійного айтішного доходу. Але зараз ціни падають. А пропозиція житла на ринку гта виросла на 47% це офіційний репорт. Коли росте пропозиція ціна падає. Подивимось.
-
Где-то была информация что какой-то бот создают, чтобы ускорить процесс заполнения анкеты
-
У нас знайомий в Торонто, в айті - орендує, сказав вигідніше орендувати чим купувати, хоча він вже тут біля 10 років
-
За іпотеку 300 тис при даунпеймент 5% платіж 1700.. звідки 2000?
-
Я не знаю нікого хто купував би в Торонто останнім часом якщо чесно. А в мене знайомі майже всі айтішники дінки (з дабл інкам без кідс). Максимум ще 3-4 роки тому купили знайомі, будинок, і працюють на 3 фул тайм роботах, без дітей. Решта або виїжджає за межі ГТА, або думає про інші країни
-
Але я трохи заплуталася з цією бізнес ліцензією. Якщо її не буде, але декларація буде, то заявку приймуть?
-
Телефонувала на пошту. Сказали лежить у них можна прийти забрати. Дивні дива.
-
Завтра тоже к HR пойду и спрошу, нужно форму распечатать эту для примера, найти её ещё)
-
Так у кожного свох умови, діти або їх відсутність і т.д. своя ситуація і досвід
-
Так треба не під подушкою тримати) І так, звісно ціни на житло в Торонто зростали неймовірно стрімко, і житло було прекрасною інвестицією. Але останні пару років як мінімум картина вже інша. А що буде далі невідомо
-
Оренда за рік виросла на 500 дол/міс. Гроші які ви не витратите на свій моргейдж йдуть на сплату моргетжа лендлорда.
-
Шо за пенсія бумерів? Це хто? Той хто зараз народився?
-
Я думаю якщо людина так вирішила, то знає що робить. Всі дорослі люди. Тут в групі також думки розділені, це життя і у кожного воно своє - свої причини, можливості, розрахунки.
-
Такий самий і у мене
12 Jan 2024, 17:45
187585/439179
5 minutes ago