PR CUAET
-
Я думаю якщо людина так вирішила, то знає що робить. Всі дорослі люди. Тут в групі також думки розділені, це життя і у кожного воно своє - свої причини, можливості, розрахунки.
-
Такий самий і у мене
-
Гроші знецінюються, і не ростуть так як недвіга в гта, та навіть не в гта
-
Скажіть будь ласка,в анкеті є питання про ЕЕ, в нас є профіль в ЕЕ, відповівши «так» чи потрібно якусь додаткову інформацію? Можливо хтось знає🙏
-
Кнопка " ТУТ " Ссылка битая, не загружается
-
Як нічого не буде? А гроші, які ви не витрачаєте на мортгейдж, податки, фі і ремонт даху?
-
А что за лицензия от работодателя? Это дополнителнитрььный документ. Лицензия работодателя? Декларация?
-
Вони самі не виконують те що у них на сайті. До цього на сайті було написано що чоловіки хто подав на паспорт до закону, паспорти отримають. А по факту зовсім не так
-
Ціни тримає держава. Бо це план на пенсію бумерів. Тож нічого нормально не падає, а з тим що знову знижують % ціни знову зростатимуть.
-
Читала що був дозапит на саму форму також
-
Ну як подивитись, якщо тут будуть такі рахунки +/- 300 баксів то звісно хтось злякається. Насправді все не так прям жахливо.
-
Так оренда зараз вигідніша, ні податку ні іншого гембеля. Але довгостроково не буле нічого за душою
-
Нигде не видела, но если найдете пожалуйста поделитесь инфой 🙏
-
На днях познайомилися з сусідами. Вони канадці, орендують житло, вона викладає в університеті, чоловік працює, 2 дітей, мама живе поруч у власному будинку. Так от вони були дуже здивовані що ми придбали житло, а ми здивовані що вони орендують. Кожному своє, як то кажуть
-
Щоб під подушкою не тримати треба розумітися куди і як вкладати і ризикувати, не всі в цьому розбираються.
-
У мене теж non-profit. Я попросила HR зробити, але поки відповіді не отримала.
-
Правильно, тому і поради орендувати і не купувати тільки про Торонто.
-
Дякую, не слідкую що каже Трюдо а мабуть треба)))
-
Чем больше апликантов, тем больше говермент зарабатывает 😊😄
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, в мене була довідка про несудимість з України, я заїхала в Україну на один день. Довідка стає недійсною і потрібно брати нову? Дякую за відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
187603/412112
2 minutes ago