PR CUAET
-
Ніхто цього поки що не знає. Але якщо насправді всім хто по tech прийдеться спочатку заповнювати оту форму на 6 степів а потім чекати invitation to apply, а після того як її отримав знов чекати того єдиного дня в місяці щоб податися, то більшості з нас світить податися десь на початку 25 року😂😭
-
Сегодня ездили на границу с Америкой в иммиграцион. Тому кому не продлили wp. И дата уже прошла для подачи 31 марта. Можно продлить на условии ( modification) и указать что подали на PR . Так сказали на границе офицер. Я думаю что но хотелось бы уточнить у @ostap здесь www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/travailler-canada/permis/temporaire/prolongez-modifiez/presenter-demande.html
-
Пробуйте по гуманітарній програмі
-
Мені відмовили. ((
-
Сегодня ездили на границу с Америкой в иммиграцион. Тому кому не продлили wp. И дата уже прошла для подачи 31 марта. Можно продлить на условии ( modification) и указать что подали на PR . Так сказали на границе офицер. Я думаю что здесь надо подаваться но хотелось бы уточнить у @ostap здесь www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/travailler-canada/permis/temporaire/prolongez-modifiez/presenter-demande.html
-
Що таке автокілер ? 😳
-
Мені таке теж казала консультант. Показати англійські здані, зусилля по програмах, обидва працюють і діти інтегровані. Освіта евалюйована. Це аргументи сильні
-
📣Безкоштовний вебінар: “ПЕНСІЯ В КАНАДІ! ЯК НОВОПРИБУЛИМ ЗАОЩАДЖУВАТИ НА СТАРІСТЬ ТА МАЙБУТНЄ?” ⠀ Коли: ЧЕРВЕНЬ 19, 6:00 P.M. по Торонто ⏩️Реєстрація на вебінар за посиланням: ca.meest.com/uk/promo/Why-When-and-How-Should-You-Prepare-for-Retirement-in-Canada *РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ'ЯЗКОВА ⠀ ПОГОВОРИМО ПРО: 1. Види пенсії та вимоги для її отримання в Канаді. 2. Плани RRSP та TFSA – варіанти накопичень на пенсію. 3. Як страхування життя може допомогти заощадити на пенсію? ⠀ Пенсії часто не вистачає, щоб покрити всі потреби людини, інколи навіть базові потреби, тому в Канаді зазвичай додатково відкладають та інвестують гроші на майбутнє. ⠀ ☝️Як найкраще відкладати та примножувати свої заощадження, щоб забезпечити собі комфортне життя на пенсії? Про це та інші важливі аспекти поговоримо на нашому вебінарі.
-
Я тоже про гуманитарку сразу подумала
-
дякую!
-
В мене сьогодні офіс відмовився підписати декларацію. Наче базуючись на цій декорації, вони мають доказати що не знайшли кандидата серед канадійців і найняли мене. Але цього моя компанія не може доказати. Може хтось вже щось чув розʼяснення до декларації? Дякую
-
ca.meest.com/uk/promo/Why-When-and-How-Should-You-Prepare-for-Retirement-in-Canada?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0UbccMxUVW3OXLJcpdUsoEDeRTJnYeAg7aXCi8jIB2OrXbZ2pYV2ABaSM_aem_AUOmWC6X-KCywtgy7vuuQch635gGG47pFr8rkUL7Fq0o4DOtFnBHJfIAmeynJ9Cs1fhuo8DPsIITNcVSBJwSF8V0 ca.meest.com/uk/promo/Why-When-and-How-Should-You-Prepare-for-Retirement-in-Canada
-
@OstapBosak якщо компанія відмовляється видавати ту декларацію, зможу я податися по гуманітарці? Бо то ж не від мене залежить, а так пропрацювала 1,5 року, планую працювати і далі тут. Якщо міняти роботу, не факт що знайду з тим самим ноком, а час іде…