PR CUAET
-
Аор я получила одразу ,біометричні данні здала ще в грудні місяці.Але після того в мене тиша ,і на порталі в пмж так і висить статус надіслано .А в кабінеті ircc тільки додана біометрія.Але приїхав чоловік і я не знаю як змінити йому адресу на канадську і як до завантажити його WP.
-
Якщо комусь потрібно швидко перекласти документи то рекомендую звертатися до @Margo2145 Переклад завірений нотаріально було виконано за 32 години! Дуже оперативна робота! І приємна ціна
-
Привіт. Підкажіть будь-ласка ,чи буде помилкою, якщо в пункті job offer я надам employment latter? Роботодавець думає, що я хочу від нього contract, не хоче надавати мені job offer, вже кілька разів просив його,ну ніяк. AOS.
-
Не активна))
-
Факт люди бігли від війни ( з грошима інколи) в Канаду. У Польші за минулий рік вперше в історії профіцит пенсійного фонду, за рахунок податків сплачених українцями. Завжди там був - в них. Вони в шоці. Ми могли також в цьому взяти участь але платимо податки в Канаді
-
Привіт усім! Можливо хтось має інструкцію або відеоінструкцію подачі на провінцію по програмі Occupation on demand?