PR CUAET
-
Извините мысль не дописала😂😂😂. Эта «кнопка» у всех сейчас не активна?
-
Факт люди бігли від війни ( з грошима інколи) в Канаду. У Польші за минулий рік вперше в історії профіцит пенсійного фонду, за рахунок податків сплачених українцями. Завжди там був - в них. Вони в шоці. Ми могли також в цьому взяти участь але платимо податки в Канаді
-
Админы, в ветке милитари нет признаков жизни, а мне срочно. Сорри
-
А як щодо дозволів від батька з українським громадянством?
-
Знаю сім'ю яка 2 роки! У хоста жила з дітьми. Я рахую це вже аб'юз того хоста був.
-
Ещё один вопрос, плиз. Милитари форм это три страницы details of military services, внизу мелким шрифтом imm 5546? Оно?
-
Ну більшість канадців ніколи не купить нерухомість з 5% внеском. Тому напевне в їх очах люди повинні мати гарний downpayment. На який пересічному канадцю треба років 5 працювати.
-
Привіт усім! Можливо хтось має інструкцію або відеоінструкцію подачі на провінцію по програмі Occupation on demand?
-
Можемо ще на французську перейти, я також вмію😉. Я настільки люблю Канаду що знаю всі її мови)
-
Ну.....чисто моя думка і спостереження - вони не вміють економити, всі хочуть жити гарно тут і зараз, і я це не засуджую, але і їм в свою чергу не потрібно засуджувати новоприбулих які купили житло 🤷
-
I dont make the corruption here, and I like Canada
-
Хто скільки очікує на портал 2? Ми з 24 травня, надсилала повторно лист у відповідь на портал 1, і досі тиша
-
Це чудова порада, але це ж брехня - написати, що подав на ПР.. я думаю так написати, це самому собі зарізати аплікацію
-
Я наприклад не служив тому LOE писав що вчився за кордоном багато років. Хоча мене не питали про це але я вирішив вислати все рівно щоб прискорити розгляд
-
It is not how it works here. Do you like Canada? We don't need another corrupted society here.
-
Підкажіть, якщо в афідавіті є скани з печатками перекладача оригіналу диплома і переклада, чи потрібно окремо додавати скан диплому? Чи той що з печатками перекладача підходить?
-
I mind my own business
-
Я така людина. До лютого картка. Але вони видаються перший раз на рік
-
Then you HAVE to report it to CRA. It is your obligation. Мені описувати і не треба))
-
Спасибо
12 Jan 2024, 17:45
187714/467925
2 minutes ago