PR CUAET
-
Ну.....чисто моя думка і спостереження - вони не вміють економити, всі хочуть жити гарно тут і зараз, і я це не засуджую, але і їм в свою чергу не потрібно засуджувати новоприбулих які купили житло 🤷
-
I dont make the corruption here, and I like Canada
-
Хто скільки очікує на портал 2? Ми з 24 травня, надсилала повторно лист у відповідь на портал 1, і досі тиша
-
Це чудова порада, але це ж брехня - написати, що подав на ПР.. я думаю так написати, це самому собі зарізати аплікацію
-
Я наприклад не служив тому LOE писав що вчився за кордоном багато років. Хоча мене не питали про це але я вирішив вислати все рівно щоб прискорити розгляд
-
It is not how it works here. Do you like Canada? We don't need another corrupted society here.
-
Підкажіть, якщо в афідавіті є скани з печатками перекладача оригіналу диплома і переклада, чи потрібно окремо додавати скан диплому? Чи той що з печатками перекладача підходить?
-
I mind my own business
-
Я така людина. До лютого картка. Але вони видаються перший раз на рік
-
Then you HAVE to report it to CRA. It is your obligation. Мені описувати і не треба))
-
Спасибо
-
Тоді поділяю вашу думку, не розумію чому там люди не купили житло маючи 2 працюючих в сімʼї.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/70 Добавить новую информацию к апликации.
-
Едмонтон
-
Врни просто не вміють жити по коштах, розбещені кредитами дешевими, багато хто мають шалені борги по кредитках. Але то їхня справа
-
Это форма ток для тех кто служил вроде как
-
А яке це місто?
-
В мене інші враження, скоріше повно українців з мерседесами у лізі. Але то таке.
-
Правильно, я подал для получения ворк пермита в новый паспорт
-
У 2021 році ми шукали житло в Едмонтоні. Може, залежить від района, проте і зараз ціна на будинки які ми дивились-така ж сама +- несуттєво. Просто Едмонтон це не місто їх мрії, вирогідно.
12 Jan 2024, 17:45
187723/461253
3 minutes ago