PR CUAET
-
Навіть не сподівайтеся . Завтра буде тільки хардкор. Кому треба і не треба, а хто просто потренується
-
Так, один з батьків українка
-
В мене на роботі (public college) імм. Консультанти те саме казали в березні- типу не треба, це для тих у кого LMIA бо сама ця анкета дуже схожа і сказали що не дадуть мені ту форму. А зараз вже по новому спитала і все підписали на диво)) а в цілому достатньо пролистати цей чат на день закриття AOS в лютому та почитати усі «авторитетні» прогнози про те що програму закрили назавжди, що програму відкриють але викинуть українців і т д)) і одразу зрозуміло що половина «консультантів» меле аби шо
-
🤪ого Тут якось рандомно. Багато хто і подав пізніше і отримав раніше...хтось чекає. Дякую що поділилися досвідом. Тож не будемо переживати, і рано чи пізно таки все прийде
-
також цікавить. чи проходити і не чекати, чи очікувати ще на окремий лист
-
Навіть не сумнівайтесь) всі будуть щось намагатися зробити) як і візи «провсяк випадок»)
-
Не знаю ,paystab всі надав , employment latter I declaration також він мені надав.
-
Здравстуйте! Муж ждёт. Уже звонили нескольтко раз. Последний сказали, видим что на рассмотрении, вопросов по ней якобы нету, если через 8 недель ничего , то снова набрать😂
-
Ну дуже зручно аби сайт ліг?) Сподіваюсь люди матимуть совість не заповнювати заявку, якщо завтра не планують сабмітити. Собі ж палки в колеса, всі хто через баг сайту не подадуть завтра - прийдуть в наступному місяці, і так само покладуть сайт🙂 Особливо якщо виявиться, що заявка не збереглась
-
Вітаю. Я новенька в цій гілці, отож питання - в батька закінчується паспорт, потребує нового. Він живе у Тандер Беї. Йому щоб подати на паспорт доведеться прилетіти в Торонто. Питання - як зараз записуються на подачу? Заходити щодня і ловити час? Чи є емейл на який пишуть і резервубьб час? Я нічого про це не знаю, будь ласка підкажіть. Дякую
-
Гарна ідея! Напишіть будь ласка що дізнаєтеся!
-
сегодня получил запрос на биометрию подача 23.11.08 провинция Québec
-
Я передала інформацію що надали під час дзвінка в ГКУ м. Торонто Сподіваюсь там компетентні працюють.