PR CUAET
-
А как это работает?
-
Хтось подавався на Canada child benefits з мужчин, як я розумію це можна зробити тільки відправивши листа, онлайн функція для чоловіків відсутня?
-
адресу фактичного проживання
-
Дякую. Мабудь не так питання поставив. Чи можно отримати PR тільки по BC PNP? Не подаючи на експрес ентрі? Якщо так, то у чому різниця тоді.
-
Квітня чи червня?
-
Пока ещё нету, да
-
Доброго дня. Маю запис в Торонто на дитячий паспорт І ще в той самий день запис на оформлення довіреності. Чи можу зробити 2 дитячі паспорти замість довіреності. Вже готові всі копії, оригінали документів та мані ордер. Хтось робив так за останній час?
-
Так
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, чи можна вибрати в розділі про освіту пункт other , якщо диплом спеціаліста? WES підтвердив диплом як master, але все ж це не магістр, а спеціаліст
-
Вітаю! А який у Вас в листі вказаний офіс?
-
Дякую. Цікаво просто на данному етапі.
-
Вітаю додавайте апплікацію для статистики www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Пнп это номинация. Можно пойти путем нон ЕЕ. Как это работает, честно не изучала. Так как мв получили ПР через ЕЕ+пнп
-
Червня 🤦♀🤦♀🤦♀ виправила
-
На офіційному сайті, Міф #4: mfa.gov.ua/news/mifi-ta-fakti-shchodo-rishennya-pro-timchasove-prizupinennya-prijomu-novih-zayav-shchodo-nadannya-konsulskih-poslug-dlya-cholovikiv-za-kordonom
-
Але це різні спеціалісти на жаль(
-
Тoronto - Humanitarian Migration
-
Спробуйте хоча б запитати ,можливо підуть на зустріч!У Вас є 2 слоти
-
А вы когда подавали заявку? И на каких аргументах строился ваш кейс если не секрет?
-
На 1 слот на паспорт робите 1 паспорт, інакше всі б такі хітреньки були, в мене також 2 дітей ловила два слоти , 2 рази їздила
12 Jan 2024, 17:45
187857/433031
3 minutes ago