PR CUAET
-
Пнп это номинация. Можно пойти путем нон ЕЕ. Как это работает, честно не изучала. Так как мв получили ПР через ЕЕ+пнп
-
Червня 🤦♀🤦♀🤦♀ виправила
-
На офіційному сайті, Міф #4: mfa.gov.ua/news/mifi-ta-fakti-shchodo-rishennya-pro-timchasove-prizupinennya-prijomu-novih-zayav-shchodo-nadannya-konsulskih-poslug-dlya-cholovikiv-za-kordonom
-
Але це різні спеціалісти на жаль(
-
Тoronto - Humanitarian Migration
-
Спробуйте хоча б запитати ,можливо підуть на зустріч!У Вас є 2 слоти
-
А вы когда подавали заявку? И на каких аргументах строился ваш кейс если не секрет?
-
На 1 слот на паспорт робите 1 паспорт, інакше всі б такі хітреньки були, в мене також 2 дітей ловила два слоти , 2 рази їздила
-
Интересно от чего зависит скорость рассмотрения? Заявки рассматриваются в порядке очереди?
-
Ні, це різні дії до разних спеціалістів
-
Підкажіть, будь ласка, хто подавався на fair entry. Окрім паспорту, сін номеру, бенефітної карти ще щось потрібно? Бо з нас почали вимагати якогось листа, що мав прийти разом з бенефітними картами, але нам ніякого листа не приходило. Дякую
-
Listening 9 Reading 8 Writing 9 Speaking 11, к тесту не готовился, нормальные результаты? Я считаю что writing должен был быть повыше так как я довольно креативно писал по заданиям, хз оспаривать ли
-
Зрозумів, дякую
-
Так, разом з ним лист з описом програми
-
Всем привет , подскажите пожалуйста, кто в курсе, нужна справка о несудимости с турции! Может кто-нибудь уже сделал ?
-
Тобто, все-таки цей лист приходить разом з цими картами? Дуже дивно
-
Дякую! Новий офіс став працювати над програмою. Може бути скоріше. А у Наталії, що вже отримала PR - якщо я не помиляюся- був Єтобіко .
-
Ставте 2 і все .
-
Підкажіть, будь-ласка. Потрібна довідка про несудимість з Італії. Які кроки отримання її для підготовки для ПР ?
-
Сін якраз не потрібно. Листа треба з бенефітами, всі його мають
12 Jan 2024, 17:45
187869/473727
17 minutes ago