PR CUAET
-
А вы когда подавали заявку? И на каких аргументах строился ваш кейс если не секрет?
-
На 1 слот на паспорт робите 1 паспорт, інакше всі б такі хітреньки були, в мене також 2 дітей ловила два слоти , 2 рази їздила
-
Интересно от чего зависит скорость рассмотрения? Заявки рассматриваются в порядке очереди?
-
Ні, це різні дії до разних спеціалістів
-
Підкажіть, будь ласка, хто подавався на fair entry. Окрім паспорту, сін номеру, бенефітної карти ще щось потрібно? Бо з нас почали вимагати якогось листа, що мав прийти разом з бенефітними картами, але нам ніякого листа не приходило. Дякую
-
Listening 9 Reading 8 Writing 9 Speaking 11, к тесту не готовился, нормальные результаты? Я считаю что writing должен был быть повыше так как я довольно креативно писал по заданиям, хз оспаривать ли
-
Зрозумів, дякую
-
Так, разом з ним лист з описом програми
-
Всем привет , подскажите пожалуйста, кто в курсе, нужна справка о несудимости с турции! Может кто-нибудь уже сделал ?
-
Тобто, все-таки цей лист приходить разом з цими картами? Дуже дивно
-
Дякую! Новий офіс став працювати над програмою. Може бути скоріше. А у Наталії, що вже отримала PR - якщо я не помиляюся- був Єтобіко .
-
Ставте 2 і все .
-
Підкажіть, будь-ласка. Потрібна довідка про несудимість з Італії. Які кроки отримання її для підготовки для ПР ?
-
Сін якраз не потрібно. Листа треба з бенефітами, всі його мають
-
Скажите пожалуйста, я должен бронировать biometrics для каждого члена семьи отдельно или просто можно указать "2" там где спрашивается "number of applicants"?
-
А кто в курсе, вордовский формат подходит для загрузки файлов в анкету? Спасибо
-
Дякую!!!!
-
На рахунок- медицини, що у Вас в кабінеті вказано ( у нас you passed medical exam 26.11.2023 ) , але лист був загальний як у всіх , що треба медицину здать і що надішлють листа . Ми не проходили повторно. До речі , в закріплених повідомленнях - є дуже хороша інформація щодо medical exam - пошукайте.
-
можна
-
Онтарио
12 Jan 2024, 17:45
187875/468340
5 minutes ago