PR CUAET
-
Ок, понял вас, попробую так сделать
-
Да вот как-то все controversial
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи є у когось контакти людини, яка має досвід з підготовкою документів на PR та розуміється в нюансах вибору NOC при підтвердженні досвіду з України по геологічному напрямку. Буду вдячний за допомогу. А також по вимогам щодо ліцензування при подачі на PR.
-
Сьогодні були люди оформляли, багато хто не прийшов по запису і якщо є один слот, то брали на іншу дитину. Без слотів не приймали
-
Я також був сьогодні. Сумніваюсь що 18 видадуть всім по коду, але спробуємо
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, хто продавав нерухомість в Україні, як ви заводили гроші до Канади?
-
Доброго дня. Чи хтось робив евалюцію діплома з WES для того, щоб ліцензуватися в Канаді, а не для імміграції? Будьте так ласкаві допомогти
-
Всем привет, кто то заказывал справку о несудимости с Германии?
-
Дякую 🙏
-
@OstapBosak Если Альберта ввела в действие требование к компании минимум 2 года быть на рынке то выходит, что компания, подписывая декларацию, может представить 1 работника за два года на рынке и плюс каждый последующий год компания существует может дополнительно представить ещё одного работника. Для примера, если компания 20 лет на рынке то она ограничена в 19 работниках, которые могут быть рекомендованы за все время существования компании на рынке. Можете подтвердить или опровергнуть этот стейтмент. Спасибо
-
5546, по названию ветки, уже ответили как она выглядит живьем.
-
Чоловік стояв у них на обліку на початку як ми приїхали, але ми нічого через них не знайшли, бо в чоловіка не було мови
-
Саме так
-
Зазвичай це називається integrations competences Це саме державна структура
-
Як я зрозумів ще, що вони ще враховують revenue, який повинен бути неменше 400 000 долларів за останній рік
-
Здається якщо оборот більше 400000, та більше там 3 працівників і більше 2 років то на них квоти не розповсюджуються. Хоча це питання теж цікавить,
-
Доброго дня! Чи може хтось надати номер телефону IRCC офіс Монреаль , щоб взнати стан справи. Можливо є який загальний номер для клієнтів різних офісів, щось як "гаряча лінія"
-
IMM 5546E DETAILS OF MILITARY SERVICE
-
Спасибо уже это нашел на сайте, получается если у компании большие обороты то она может представить любое количество кандидатов
-
Вишліть на англійській будь ласка
12 Jan 2024, 17:45
187906/430578
4 minutes ago