PR CUAET
-
Спасибо
-
Доброго дня. @OstapBosak підкажіть, будь ласка, які ризики для компанії, якщо вона підтримає кандидата? Так HR відповів.
-
Но там по ревеню нет квот, хотя не уверен. Я не нашел четкой формулы. Хочу вникнуть, чтобы объяснить руководству все
-
Вітаю. Маю таке питання, чи подавався хтось на продовження work permit після 31 березня?
-
www.alberta.ca/job-offer-and-employer-requirements
-
То так, якщо не знайшли проблем спочатку. А якщо знайшли, то невідомо де той кінець аналізів. Мені один аналіз готується 2 місяці, а іншу перевірку можна робити аж мінімум через три місяці. А можна і пів року чекати. Ну і інші комбінаціі. Тут не вийде просто сісти і чекати "нема фідбеку".
-
www.alberta.ca/job-offer-and-employer-requirements
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, в який час видача паспортів в Торонто? Так , як написано на сайті, чи в другий час?
-
Остаётся вопросом как все это популярно объяснить руководству и как достучаться на них
-
Вышлите сайт пожалуйста 🙏
-
Так
-
Головне щоб видали. Огій)
-
В мене майже така саме відповідь від роботодавця, що вони не будуть займатися підтримкою працівника в отриманні ПР 😭 1.5 року коту під хвіст 😔
-
Доброго дня. Дайте будь ласка контакти , організацій або бухгалтерів хто займається виправленням інформації в tax return.
-
Добрый день Скиньте мне пожалуйста Группы Ванкувера по работе и жилью и в целом Ванкуверовские Группы в телеграме Пожалуйста 🥺 Очень надо
-
Вперше таке чую
-
Дякую за інфо. Не знаю правда чи ні, мені квебеква одна розказала, що якщо знайти через них, зп буде нижче, бо агенція буде забирати собі частину зп. Тобто роботодавець робітнику буде пропонувати за вже мінус % агенціі.
-
дякую
-
Підкажіть, будь ласка, мені вже можна просити заповнювати декларацію, якщо мені залишилося 3 місяці до подачі на АОС?
-
www.alberta.ca/get-business-licence-overview
12 Jan 2024, 17:45
187928/435115
2 minutes ago