PR CUAET
-
Так як на сайті, сьогодні щ 12-13
-
Аналогічно. Тому хочеться розуміти, які ризики для компанії, а може є якісь +, якщо вона бере участь. Може є шанс обгрунтувати і вмовити
-
Жах, що діється. Повернули АОС, додали цю довбану декларацію 😢
-
Якщо диплом і додаток двома мовами, одна з яких англійська або французька, то переклад робити не потрібно. В Апостиль юа ви надсилаєте лише диплом з додатком вашого найвищого рівня освіти
-
Да я только маму подала им не продлили всем четверым. Есть ещё сестра её муж и её сын. Но мы на ПР подали их по семейной. Пока тишина. Я пока не платила
-
Да, одинаково. Посмотрим что будет. Там должно приходить 4 письма с государства. 2 уже получили. Вчера добавила документы что я гражданин и дочь. И написала просьбу что есть заявка на ПР и просьба продлить дни в Канаде
-
В випадку відмови марна трата часу. А відмов прогнозовано буде багато, сітуація для українців вже не така як була рік тому.
-
Спасибо. Я её сразу нашла, сомневалась что номер формы внизу мелко, а не как в остальных, думала вдруг не то.
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка як ви заповнили заявки так як і до 31 березня? Вказували там де дані про роботу Ukraine 2022?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, син летить в Європу, він має візитор рекорд. Чи можуть скасувати його?
-
Відкривати через Адоб, не браузер
-
www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5546e.pdf
-
1(888)2422100
-
Они не выставляют слоты до 12лет. Нужно ловить толтко до 16 лет Пусть ловит второй родитель.
-
Писали уже выше, все адреса более 6 месяцев
-
Можемо допомогти в цій нелегкій справі )
-
SaskJobs розмістив банер на головній сторінці де вказано що українці мають пріоритет в отриманні номінації в Саскачевані
-
И позволяет программа лишь один слот.. когда второй ловишь-пишет,что уже запись есть.. как быть? С двумя заявками можно разве на один слот🤪
-
Ми допомагаємо брати італійські довідки за 2-3 тижні та доставляємо вам в руки в Канаду поштою
12 Jan 2024, 17:45
187949/458648
about a minute ago