PR CUAET
-
Писали уже выше, все адреса более 6 месяцев
-
Можемо допомогти в цій нелегкій справі )
-
SaskJobs розмістив банер на головній сторінці де вказано що українці мають пріоритет в отриманні номінації в Саскачевані
-
И позволяет программа лишь один слот.. когда второй ловишь-пишет,что уже запись есть.. как быть? С двумя заявками можно разве на один слот🤪
-
Ми допомагаємо брати італійські довідки за 2-3 тижні та доставляємо вам в руки в Канаду поштою
-
Дуже дякую. В нас теж схожа ситуація, подалися на ПР ніякої відповіді поки що не маємо, а терміни WP підходять до кінця.
-
Дякую) нагадую, що ми перекладаємо будь які документи для PR
-
Подскажите, пожалуйста,оформление паспорта детям до 12 и до 16 лет. Если моим 5 и 7,я слот поймала по детям до 16лет. Это подходит? Или нужно до 12?
-
У мене те саме. Щойно відмовилися підписувати. Велика міжнародна компанія.
-
Слоты детский паспорт Торонто прямо сейчас На завтра
-
Если просто для себя-попробуйте, если для экспресс энтри вам его валит ридинг, а если АОС, то вам этого более чем достаточно - не тратьте деньги
-
AOS
-
поздравляю! А смысл, вам для какой программы?
-
Посмотрим как будет, все очень не понятно...
-
Дякую вам !
-
Також в працюю в великій компанії 😔
-
You need to be an admin to do this.
-
Вітаю! Підскажіть будь ласка, чи можна вказати меншу суму грошей ніж в таблиці, якщо хочемо йти по CEC (Canadian experience class) приїхали по CUAET, мали при собі всього до 3тис дол на всю родину). Застрягла на цьому при заповненні профілю ЕЕ. Дякую!
-
Після повернення назад від може бути вже неактивним. Тож із візою він зможе залишатися в Канаді до 6 місяців, а далі, щоб залишатися в Канаді, він повинен мати якийсь статус - новий візитор рекорд/ворк перміт/стаді перміт
-
У наших тоже до мая 2025. Это жесть , издеваются над украинцами. Я уже просто сума схожу с этими документами 🤦♀️
12 Jan 2024, 17:45
187964/450083
5 minutes ago