PR CUAET
-
You need to be an admin to do this.
-
Вітаю! Підскажіть будь ласка, чи можна вказати меншу суму грошей ніж в таблиці, якщо хочемо йти по CEC (Canadian experience class) приїхали по CUAET, мали при собі всього до 3тис дол на всю родину). Застрягла на цьому при заповненні профілю ЕЕ. Дякую!
-
Після повернення назад від може бути вже неактивним. Тож із візою він зможе залишатися в Канаді до 6 місяців, а далі, щоб залишатися в Канаді, він повинен мати якийсь статус - новий візитор рекорд/ворк перміт/стаді перміт
-
У наших тоже до мая 2025. Это жесть , издеваются над украинцами. Я уже просто сума схожу с этими документами 🤦♀️
-
Я напишу як тільки отримую лист з офіційною відмовою. Бо наразі це була усна відмова від юристів та HR. Тобто вони зробили по хитрому.
-
Walmart теж саме
-
Напишіть назву компанії, можна в приват
-
воно не завжди є, я так розумію, що тільки тоді коли сайт може перенавантажитись. В мене було таке на сайті де можна медичну інформацію подивитись колись
-
На мою вакансію подавалося 1100 людей. Вирогідність того, що я за прийнятний час зможу знайти щось інше і при тому компанія згодиться підписати ці документи дорівнює 0,001%
-
в мене такого зараз немає😵💫
-
Я тут міністрам листи щастя катаю, напишить назви ваших великих компаній, я допишу до списку, бо я наразі лише за Амазон знаю
-
Шукайте можливо іншу роботу по цьому НОК, і зразу подавайтеся ви не втратите час.
-
Ну так це буде потім. Зараз цей процес не зупинити. Тут більше питань до ircc, чим до людей. Бо люди грають в рулетку, а держава не має так робити. Ну це в ідеалі звісно.
-
Не знаю, що робити в цій ситуації, бо теж 15 міс під хвіст. Буду простити офіційне обґрунтування, чому мені відмовили, але ж це по суті нічого не дасть.
-
Є цілих дві : t.me/prcuaet/206043 t.me/prcuaet/117894 Адміністрація архівує гілки дубляжи
-
Правильно
-
Как я поняла в чеклист так написано.
-
Ukrainian reunification
-
Тільки що отримав eligibility pass! Подача 31.10
-
Так. І не хвилюйтесь! Все у всіх вийде 😊
12 Jan 2024, 17:45
187980/450113