PR CUAET
-
Могли б одразу пофіксити, раз вже є великий досвід
-
Навіть не сумніваюся, бережуть себе з молодості, при температурі 37.2 вже помирають, складають заповіт і телефонують мамі щоб попрощатися 🤣
-
В мене хоча б вистачило розуму народитись дівчинкою і не перейматися через мобілізацію 😄
-
Як швидко змінюються теми в вас
-
Тому і на пенсію виходять пізніше))
-
Она никак не может забыть, что я поймал несколько слотов)
-
Скажіть ,будь ласка,якщо зап судитися на біометрію, вказуєш 2 людини,але чомусь час можна тільки для 1 вибрати Це нормально?
-
Не пускають нових
-
Та вже😁 В них деякі вебсайти враження що динозаврів застали Цікаво що роблять ай ті фахівці яких так багато в Канаді
-
Дякую за пораду Буду пробувати
-
Сегодня несколько раз говорили, что каждый второй вторник в 18.00 по времени консульства. Удачи завтра!
-
Це в дюймах чи сантиметрах?))
-
У меня если 36.9 это катастрофа)
-
Куди? На работу наймають, в тому числі с закордону Але питання не цієї гілки Сумно, що система так «працює»
-
Да ладно, я под любые подхожу🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
Доброго дня , дн можна найти скільки зара потрібно платити і на який саме рахунок ?
-
Вітаю друзі чи Business license і CERTIFICATE OF INCORPORATION це одне і те саме?
-
У тебя все шансы их переубедить) Вся надежда на тебя
-
Взагалі то вони обіцяли програму для українців, в результаті вони їі створили її, але тільки для тих хто має родичів. Ви знаете скільки аплікацій було погано по цій програмі на квітень місяць? 2000. Для мене це знущання, а не програма.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо диплом написаний і українською і англійською мовами, потрібно робити переклад цьому диплому?
12 Jan 2024, 17:45
188071/440420
32 minutes ago