PR CUAET
-
Думаю так, в чеклисті є емейл куди
-
Питання : можна подаватися по сімейній програмі тільки на основі онлайн статусу дитини ?
-
Правильно, нащо вам кордон - це все робиться онлайн
-
Якщо до цього часу подасте на продовження SP або на зміну статусу на VR - то за дитиною зберігаєжться легальний статус поки не дадуть рішення
-
Ми їздили на кордон вже 3 рази , нас не беруть , куает закінчився, подавайтесь онлайн . Не хочу чат засоряти своїми однаковими відповідями .
-
Якщо дитина в Канаді в неї є ще статус до 16 го.
-
БЮудь який
-
Якщо депенданти також в Канаді - також в них повинен бути легальний статус
-
Дякую! То ж і думаю. Була проблема з читанням, яку здав на 4, усе інше 7 та 8, в мене НОК 2. Вот і не можу зараз зрозуміти, що це таке, PNP non express entry.
-
Головному заявнику треба бути в Канаді в легальному статусі (будь якому)
-
Тогда я могу указать сколько у меня на данный момент и это не будет проблемой?
-
В Альберті повно роботи, насправді Це та провінція, де найлегше знайти роботу в Канаді. Тож якщо в Альберті важко з цим, тож як люди навіть в інших провінціях її знаходять?
-
Ми замовляли у @Margo2145, задоволені, довідки вже в дорозі.
-
Дякую за відповідь
-
Хто-небудь був в Оттаві нещодавно. Там паспорти чоловікам видавали?
-
Да открытие будет в 12 дня, а не ночи
-
Перш за все англійська і як ви себе покажете роботодавцю💪, ну і ваші навички звісно
-
Що в вашому розумінні лояльно? Я б сказала ні, їх навпаки це сильно цікавить, бо з усіх чоловіків вимагають військовий квиток та деталі де служив, воював і т.п. Для Канади це дуже важлива та делікатна тема, щоб не було знущань, військових злочинів і всього подібного, вони будуть це перевіряти.
-
Вже зробили зразу після 3 спори на кордоні. Розумієте SP на старий паспорт , новий паспорт задіяний вже , як варіант я вже зрозуміла з ваших відповідей , що можна роздрукувати лист що ми подались на продовження онлайн. Я думала треба документ ще мати , там ще просять статус офіційний то вже тому в вирішила :хьюстен у нас проблеми. Дякую велике за відповідь і приділений час.
-
Так, я знаю.250 $.І це було єдине що писало на сайті коли інші подавались до 31 березня(тоді було бесплатно),тому по суті думаю що різниці не має бути чи до 31 березня чи після…Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
188397/474434
about a minute ago