PR CUAET
-
Так, я знаю.250 $.І це було єдине що писало на сайті коли інші подавались до 31 березня(тоді було бесплатно),тому по суті думаю що різниці не має бути чи до 31 березня чи після…Дякую!
-
Дякую!
-
Киньте будь ласка, хтось посилання на те відео де аплікація заповняється
-
17 річни дитині може мама зловити слот?
-
Остап я вам написала в личные, ответьте пожалуйста 🙏
-
Якщо я творила такі помилки , вказала українську адресу замість канадської в аплікації 5406 , аплікація вже відправлена . Її можуть «завернути « ? AOR не маю . Що можно зробити ? Дякую .
-
опівночі минулого разу відкрилося???
-
Ви придумали проблему якої немає
-
Скажіть ,будь ласка, ви за біометрію платили до здачі чи на місці? Калгарі
-
Англійська вчиться. Але ж якщо людина не знає англійської, то це ж не означає, що нема роботи. В Україні умовний колумбієць без знання мови роботу теж не знайде
-
Найбільший деманд labours - саме прерії
-
Не згоден з відповіддю вище. Але запитувати дійсно будуть і будуть перевіряти, що ви робили і ким були в армії (обовʼязки, командир, підрозділ і тд + доступ до держ таємниці). t.me/prcuaet/39128
-
без проблем. За законом як тільки ви подалися на щось вчасно, то поки вам не дали рішення легальний статус зберігається. Паспорт старий чи новий до статусу не має відношення, візи також - так що все ок не переживайте. Головне подайте онлайн до 16 го
-
Весь минулий тиждень мої колеги канадці розмовляли про "Albeta calling", розказуючи історії про своїх друзів, родичів, які місцеві і місяцями не можуть знайти роботу, а Альберта зве "чужинців", які забирають робочі місця
-
Хтось був нещодавно в посольстві Оттава? Що там сказали щодо видачі паспортів?
-
Ця інформація надає нам всім впевненості, що діло буде :)
-
economicdashboard.alberta.ca/dashboard/unemployment-rate/ офіційні дані. Альберта третя по unemployment rate, Калгарі перший по Альберті
-
Я проплачувала в відділенні cibc шведську, то окрім вартості довідки ще +30 і +60 за послуги
-
Ні контракт, ні джоб оффер не надав. Надав листа в якому вказано з якої дати я почав працювати і вказав причину чому не надає джоб оффер - бо це політика компанії. Листа надав мені після телефонної розмови з іміграційним консультаном. Цікаво.
-
Розпочався рух по аплікаціям. Моя донька подала заяву 24.11.23. Нарешті, 8.06 прийшов лист з наданням номера справи і запрошення на біометрію. Я наразі в Україні, на біометрію записалася в Київі. Термін проведення на 30днів. Можливо ця інформація буде комусь корисна.
12 Jan 2024, 17:45
188416/474624
2 minutes ago