PR CUAET
-
Найбільший деманд labours - саме прерії
-
Не згоден з відповіддю вище. Але запитувати дійсно будуть і будуть перевіряти, що ви робили і ким були в армії (обовʼязки, командир, підрозділ і тд + доступ до держ таємниці). t.me/prcuaet/39128
-
без проблем. За законом як тільки ви подалися на щось вчасно, то поки вам не дали рішення легальний статус зберігається. Паспорт старий чи новий до статусу не має відношення, візи також - так що все ок не переживайте. Головне подайте онлайн до 16 го
-
Весь минулий тиждень мої колеги канадці розмовляли про "Albeta calling", розказуючи історії про своїх друзів, родичів, які місцеві і місяцями не можуть знайти роботу, а Альберта зве "чужинців", які забирають робочі місця
-
Хтось був нещодавно в посольстві Оттава? Що там сказали щодо видачі паспортів?
-
Ця інформація надає нам всім впевненості, що діло буде :)
-
economicdashboard.alberta.ca/dashboard/unemployment-rate/ офіційні дані. Альберта третя по unemployment rate, Калгарі перший по Альберті
-
Я проплачувала в відділенні cibc шведську, то окрім вартості довідки ще +30 і +60 за послуги
-
Ні контракт, ні джоб оффер не надав. Надав листа в якому вказано з якої дати я почав працювати і вказав причину чому не надає джоб оффер - бо це політика компанії. Листа надав мені після телефонної розмови з іміграційним консультаном. Цікаво.
-
Розпочався рух по аплікаціям. Моя донька подала заяву 24.11.23. Нарешті, 8.06 прийшов лист з наданням номера справи і запрошення на біометрію. Я наразі в Україні, на біометрію записалася в Київі. Термін проведення на 30днів. Можливо ця інформація буде комусь корисна.
-
А спробуйте перелогінтеся)
-
У мене працює
-
Ні, це працює лише з подачами на тимчасові статуси
-
То есть получается если моя семья подалась на ПР по семейной программе и срок ворка закончится. То ворк действителен?
-
А це у всіх так?
-
Це все виправдання. Багато робочих місць незаповнені, бо місцеві не хочуть туди йти. Те, що хтось по півроку без роботи - то, вибачте, не проблема провінції, а проблема в самій людині, в її нездатності самовлаштовуватися. В мене й в Україні повно знайомих було, які роками шукали роботу)) Насправді, багато людей просто не вміють шукати роботу
-
Тут враховані всі спеціальності/професії, включаючи ТОП-менеджерів різних установ. На такі позиції новоприбулі, а тим паче, без мови, не претендують. А для blue collar jobs Альберта має чи не найбільше пропозицій у Канаді
-
Тогда если уж разбираться полностью, то сколько украинцев приехало в Канаду из Украины после войны, а сколько приехало тех, кто до этого жил в ЕС и даже в рашке. С кем не общаюсь из людей из наших соотечественников, то 90% это гастролеры с Европы.
-
Ок, без проблет
-
Пожалуйста напишите мне как получите информацию 🙏
12 Jan 2024, 17:45
188426/471848
4 minutes ago