PR CUAET
-
Канада не кому не должна ставить точки над и Любая страна не кому из украинцев не должна Канада и так много для украинцев сделала очень много Сколько хостелов принимали украинцев И украинцы жили у них и кормили До войны визу в Канаду было очень тяжело получить Очень тяжело Я знаю о чем говорю Плюс бесплатная биометрия Бесплатный Ворк Пермит Бесплатные отели Деньги давали для многих украинцев они очень помогли Поэтому это такой народ украинцев Им все не так ,все не этак Они живут так как будто им все все должны
-
Не у всіх людей є гроші на квітки, Хоч би сім'ю прогодувати, по перше. По друге в сина, наприклад вже прострочена віза. По третє в Україну чоловік не полетить. Чого ми тут міряємось хто більше хоче чи меньш. Не правильно це. Добраніч)! П.с. повторюся, обставини у всіх свої.
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, чи можна в Едмонтоні оплатити паспорт картою ПриватБанк? Чи має бути лише канадська картка?
-
Через Paysent, тільки там мінімальна транзакція стартує від 20-30 євро якщо не помиляюсь.
-
Так
-
Ще раз прочитаю про те, що українці інших називають гастролерами і засуджують ,буду банити. Ми тут зібралися допомагати один одному чи дзьобати як стерв'ятники??? Чому перед вами жінка має оправдовуватися і щось доводити? За свій рахунок ви хочете принизити когось? Вас немає кому похвалити? Давайте до мене в особисті,я вас буду там хвалити, але не дозволю ображати чи принижувати інших тут. Соромно за вас,дуже соромно
-
Согласен тут с Ольгой работаю электриком в Калгари, сегодня звонили из какого-то рекрутингового агентства, говорят их клиент ищет электрика на ночные смены, не хочу ли я выслушать предложение о работе? а я резюме никуда уже год не отправлял так что да, рабочих специальностей тут не хватает, да.
-
Доброго. Відпишіть будь ласка чи для AOS потрібні тільки документи основного заявника?