PR CUAET
-
Не у всіх людей є гроші на квітки, Хоч би сім'ю прогодувати, по перше. По друге в сина, наприклад вже прострочена віза. По третє в Україну чоловік не полетить. Чого ми тут міряємось хто більше хоче чи меньш. Не правильно це. Добраніч)! П.с. повторюся, обставини у всіх свої.
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, чи можна в Едмонтоні оплатити паспорт картою ПриватБанк? Чи має бути лише канадська картка?
-
Через Paysent, тільки там мінімальна транзакція стартує від 20-30 євро якщо не помиляюсь.
-
Так
-
Ще раз прочитаю про те, що українці інших називають гастролерами і засуджують ,буду банити. Ми тут зібралися допомагати один одному чи дзьобати як стерв'ятники??? Чому перед вами жінка має оправдовуватися і щось доводити? За свій рахунок ви хочете принизити когось? Вас немає кому похвалити? Давайте до мене в особисті,я вас буду там хвалити, але не дозволю ображати чи принижувати інших тут. Соромно за вас,дуже соромно
-
Согласен тут с Ольгой работаю электриком в Калгари, сегодня звонили из какого-то рекрутингового агентства, говорят их клиент ищет электрика на ночные смены, не хочу ли я выслушать предложение о работе? а я резюме никуда уже год не отправлял так что да, рабочих специальностей тут не хватает, да.
-
Доброго. Відпишіть будь ласка чи для AOS потрібні тільки документи основного заявника?
-
-
Дуже важливо правильно вибрати іміграційний шлях. Особисто мені допоміг пост жінки в фейсбуці, яка поділилася роздумами щодо найбільш прийнятної програми. Я на той час (червень 2022) вже місяць була в Альберті, але після цього коменту переїхала в Саскачеван, й вже отримала екопр по економічній програмі як light duty cleaner. До того жодного дня не працювала фізично, вік 56 років. Тобто, все можливо, особливо після того, як місяць просиділи в окупації з 16-річною донькою та втратили все, що мали до війни.