PR CUAET
-
Да, мне показались сложнее. И сложнее чем пробные на самом сайте Селпип. Темы если честно не помню.. все как в тумане)) и у меня каша в голове от разных пробных..
-
Якщо так, то мені вони здалися дещо нелогічними, може це старі якісь, вони тоді їх ще не стандартизувалиі вони різні по складності та по якості питань. Я коли готувалася до IELTS мені мій вчитель казав використовувати матеріали починаючи з 9го видання, бо раніше у них питання на тестах були погано продумані, можливо тут так само, беручи до уваги те, що селпіп набагато молодший за айелтс
-
Ви про ці тести ? youtube.com/@CAREERAXIS?si=E3IR3K0NvI3xIcYm
-
А кто-то пробовал получить справку о гражданстве хотя бы? Ее дают без записи или тоже нет?
-
Дякую,Ірино❤️
-
А скільки максимум чекати в цьому стрімі якщо ти не українець? Типу 3 роки чи рік ? Середньому це 6 міс а от максимум цікаво
-
Мед огляд старий приймають, біометрію треба заново здавати
-
Коли отримав вже номінацію то треба ще один мед огляд робити на федеральний етап? По приїзду робили рік назад
-
Коли отримав вже номінацію то треба ще один мед огляд робити на федеральний етап?
-
Поки чекає на номінацію чоловік мій єгиптянин
-
Alberta opportunity stream може прибрати професію бухгалтер бо дуже багато бухгалтерів і відмовити чи ні ? В експрес ентрі таке є. А тут ?
-
Foreign skilled worker
-
Дякую. А по якій програмі? Human capital?
-
Возможно у кого-то подобная ситуация с детьми и начали процесс подачи, поделитесь пожалуйста опытом🙏
-
Із кінця серпня
-
В такой же ситуации, ребенок вклеен в мой паспорт 16 лет, ответ был -новый паспорт нужен. Его паспорт срок годности истек. Вот пытаемся в очередь электронную записаться несколько месяцев уже
-
Якщо у гугл напиши IMM 5710 form то на оф сайті одразу видасть цю форму
-
Здравствуйте! Может кто то владеет информацией как и где скачать форму IMM 5710 для подачи на ворк пермит для ребенка (15 лет) . Может есть ссылки , спасибо большое!
-
Зато какой крутой результат. Молодец!
-
4⃣😢
12 Jan 2024, 17:45
18853/449677
2 minutes ago