PR CUAET
-
Ворк перміт окремо, референс окремо, дипломи (скан оригіналу+переклад+евалюація) одним файлом, пейстаби одним файлом. Але про джоб офер і декларацію поки що невідомо, чи разом треба буде, чи окремо. Можете підготувати обидва варіанти.
-
Все по чек листу - каждый пункт это отдельный файл
-
А підкажіть чи ворк перміти дипломи, джоб офер і леттер оф імплоймент це ісе повинно бути в одному файлі? Ну тобто ворк перміти в одному дипломи в іншому так?
-
Якщо ви народилися в СРСР на території теперішнього Лаптєстану, то це не помилка. Так теж можна, це не робить ваш ворк перміт недійсним
-
Дякую))
-
Може в них в різних офісах різні бланки. 😵💫
-
Нема ні там, ні там
-
Що дивно, перший ворк перміт отримувала в Квебеку по прильоту, але тип ворк перміту, розташування, роботодавець (будь-який) - все це було вказано лише англійською. А в новому перміті - англійською та французькою (не Квебек)
-
Так, там тільки один файл можна прикріпити під кожний пункт
-
Ну але два ворк перміти в один файл так?
-
Тільки 11 клас. Додаток також має бути перекладений, це частина атестату/диплому.
-
На всякий случай добавьте всё, что у вас есть
-
А де ви бачили в АOS антеку по travel hustory? Там такої немає, це федеральний єтап
-
У цій аплікації немає цього.
-
Прошу прощения, в твиттере пишут что сервис будет не доступен до утра
-
Всім привіт! По travel history скільки потрібно знаходитись в країні, щоб її вписувати в анкету ? Якщо наприклад транзитом або два дні там були
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка а атестат про шкільну освіту я розумію що потрібно перекладати , а додаток до нього також потрібно перекладати чи ні ? Також є свідоцтво про закінчення 9 класів його також потрібно перекладати та завантажувати в заявку, чи тільки атестат про закінчення 11 класів . В чек листі вказано додати всі документи про освіту , це є обов’язковою умовою? Я розумію що правильним є чітко виконувати умови програми , але просто дізналася декілька прикладів людей які вже отримали PR і не додавали атестат і все було добре , але можливо це є виключення. Дякую за відповідь.
-
🤔 вопрос который наверное многих сейчас интересует. В случае смены работы с сохранение NOC... Нужно ли отрабатывать испытательные срок (3 месяца, например) и только потом подаваться или можно сразу с первого месяца работы? И как тогда быть с подачей paystubs за три месяца?
-
В мене просто є всі документи для подачі на AOS, але на жаль немає одного документа , а саме перекладу до атестата і його додатка і тепер я не знаю чи є сенс пробувати подаватися без атестата, так як все ж таки в чек листі є така умова.
-
О, ну то добре )
12 Jan 2024, 17:45
188601/466027
3 minutes ago