PR CUAET
-
Там буде "овебукінг" (вони приймуть більше ніж 430 заявок) тому матимуть з кого вибрати щоб замінити неліквідні заявки.
-
Хто знає: при очікуванні відповіді від AOS чи можна паралельно створювати ЕЕ профіль? Я так розумію, що номінації від AOS чекати десь місяців 7. Ми можемо банально не встигнути до кінця Ворк Пермітів... Чи там якось можна продовжити ті Ворк Перміти доки чекаєш на рішення по ПР?
-
1) досвід іміграційних консультантів по попередніх подібних шоу, що чув в стрімах. 2) мінімальні знання того як працює сервер (при такій кількості бажаючих, на останнє місце може прилетіли +-10 заявок в одну й ту саму секунду 3) логіка (я б зробив саме так)
-
Це ви зараз сюди зайшли?
-
Згодна з усім, окрім останньої частини. Знаю людей які подавались на PR ( провінційна програма) в останній день робочої візи і нічого їм не анулювали. Але це було декілька років назад, думаю краще уточнити у еміграційного консультанта
-
Так, Вам не заборонено подаватися на ЕЕ чи в будь які інші провінції якщо відповідаєте вимогам, наскільки я розумію обмеження є тільки на програми в межах провінції (наприклад опортьюніті і рурал одночасно не можна). Продовжити відкритий ворк перміт на основі того, що ви чекаєте на ПР можна буде лише на федеральному рівні, на провінційному ж якщо ПР закінчився, то вам просто відмовлять в номінації. Я не є іміграційним консультантом, викладене вище, моя особиста думка.
-
В Манітобі нещодавно був цікавий прецедент, там через довгі терміни розгляду аплікацій, федерали дозволили 6000+ тимчасових ворк пермітів тим хто в полі, але я б не розраховував, що таке саме зроблять і тут, тому, якщо час спливає краще шукати шляхи продовження (наприклад ЛМІА) а не сподіватись на диво
-
Я знаю про цю вимогу, в мене чомусь була думка що його якраз можна продовжити поки чекаєте відповідь)
-
В вимогах опортьюніті струму чітко сказано "при подачі, та в момент розгляду заявки ви маєте мати дійсний ворк перміт", можливо в якихось програмах цієї вимоги немає
-
серверу все рівно шо прийшло в одну секунду - він все рівно може відібрати когось першим
-
Ищeм зaинтepecoвaнныx в дoп. пpибыли нa диcтaнциoннoм фopмaтe, минимyм зaтpaт пo вpeмeни, зa пoдpoбнocтями в лc.
-
xouqz7yab.cc.rs6.net/tn.jsp?f=0019Rau0LxX0uleuW7T2xt0Q8za0remgVPFYNzUMxpNltDLztFysLry_Y7pxNWFCUU796YXUBUlF--MqO5qDNntjCKp7LXai71rhBMaLLreYTzOjVzz4CKp2d879XL1ZM5Zi2W8c5mOg4lT3zwJLCl1MdzXYdOmM2pjrXy2f6Neh14PMd2o7fznScUJCt047Gx5kBX_-SNm1VhUX2qny5Qlz5QgWtwGBno2w2GgsSy8xbzvC-XvOxfaL5jcCrb-q0rt_-TqIGid4oA=&c=f1OZXJuqZj90KFtZjdWJqBR_TWopsrHE7ZjICEhKzllAGhsZnWeYuA==&ch=p5A2ri_PhQdy6enoa1sXcCXFaXRcVexk7xGq7utcY97E2NILcyrVJw==